07.08.2018

Шановні клієнти, друзі та відвідувачі сайту!

Заради швидкої наживи та введення в оману клієнтів, нечисті на руку ділки, почали створювати та реєструвати підприємства, які за виключенням форми власності, нічим не відрізняються за назвою. Так протягом декількох днів до деяких дилерських центрів Корпорації УкрАВТО звернулись особи, які хотіли уточнити питання придбання автомобілів, ціна яких в 2-3 рази були нижча за цифру, що вказана на ціннику. Особливо, має насторожити, приміром варіант, коли пропонують «автомобіль з виставки, але подивитись його можна буде лише після внесення передоплати». Не варто пояснювати, що скориставшись такою «відмінною пропозицією», Ви не побачите а ні гроші, а ні автомобіль?

Корпорація УкрАВТО заявляє, що не веде діяльності, яка дозволяє маніпулювати цінами на нові автомобілі в дилерській мережі. Тож зважаючи на звернення клієнтів безпосередньо до консультантів дилерських центрів Корпорації УкрАВТО та з метою уберегти громадян від спроб шахраїв їх ошукати Корпорація УкрАВТО наголошує, що шахраї стають дедалі витонченішими з метою наживи на довірі громадян. Такі випадки неодноразові та стосуються всіх брендів, які офіційно представляє Корпорація УкрАВТО.

Більш того, зловмисники вміло використовують реальну інформацію про дилерські центри Корпорації УкрАВТО з метою зробити свій обман максимально схожим на правду, використовуючи логотипи, фотографії, за виключенням фізичної адреси.

Нагадуємо, що перелік всіх офіційних дилерських центрів автомобільних брендів, які в Україні представляє Корпорація УкрАВТО з коректними контактами наведено в розділі ПОШУК ДИЛЕРА

Просимо Вас бути пильними та ретельно перевіряти інформацію в разі виявлення сайтів або ж оголошень про можливість придбання нового автомобіля за ціною, яка занадто гарна, щоб бути реальністю!