28.05.2019

Запорізький Автомобілебудівний Завод спільно з дистриб'юторською компанією АФ "Юніверсал Моторз Груп"(входить в структуру Української Автомобільної Корпорації) провів "День Відкритих Дверей ЗАЗ".

06.05.2019

На виконання плану санації Запорізького Автомобілебудівного Заводу, частина заставного майна, яке не задіяне у виробництві, буде реалізовано з аукціону.

12.03.2019

Починаючи з 11 березня й по 12 травня включно в мережі сервісних станцій Української Автомобільної Корпорації діє спеціальна цінова пропозиція на ряд послуг, яка дозволяє підготувати автомобіль до теплої пори року за ціною всього від 282 гривень!

04.12.2018

4 грудня 2018 року справу про відновлення платоспроможності ПрАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» прийнято до розгляду Господарським судом Запорізької області. Основними чинниками, що зумовили важке становище підприємства, стали драматичне падіння внутрішнього ринку нових автомобілів, втрата зовнішніх ринків збуту, агресивне кон'юнктурне середовище і боргові зобов'язання за валютними кредитами, що багаторазово виросли в зв'язку з різкою девальвацією гривні.

12.10.2018

Від 15 жовтня і до закінчення поточного року в мережі сервісних станцій Української Автомобільної Корпорації на ряд послуг діятиме спеціальна цінова пропозиція, яка дозволяє підготувати автомобіль до зимового сезону за ціною всього від 240 гривень!

Презентація Корпорації УкрАВТО