28.05.2019

Запорізький Автомобілебудівний Завод спільно з дистриб'юторською компанією АФ "Юніверсал Моторз Груп"(входить в структуру Української Автомобільної Корпорації) провів "День Відкритих Дверей ЗАЗ".

06.05.2019

На виконання плану санації Запорізького Автомобілебудівного Заводу, частина заставного майна, яке не задіяне у виробництві, буде реалізовано з аукціону.

04.12.2018

4 грудня 2018 року справу про відновлення платоспроможності ПрАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» прийнято до розгляду Господарським судом Запорізької області. Основними чинниками, що зумовили важке становище підприємства, стали драматичне падіння внутрішнього ринку нових автомобілів, втрата зовнішніх ринків збуту, агресивне кон'юнктурне середовище і боргові зобов'язання за валютними кредитами, що багаторазово виросли в зв'язку з різкою девальвацією гривні.

12.10.2018

Від 15 жовтня і до закінчення поточного року в мережі сервісних станцій Української Автомобільної Корпорації на ряд послуг діятиме спеціальна цінова пропозиція, яка дозволяє підготувати автомобіль до зимового сезону за ціною всього від 240 гривень!

04.10.2018

Вчора Варшавський суд (Польща) визнав необгрунтованою позовну заяву Державного Казначейства до ЗАЗ щодо FSO. Таким чином доводи Державного Казначейства Польщі були відхилені судом повністю, а претензії визнані безпідставними і необґрунтованими.

Презентація Корпорації УкрАВТО