28.05.2019

Запорізький Автомобілебудівний Завод спільно з дистриб'юторською компанією АФ "Юніверсал Моторз Груп"(входить в структуру Української Автомобільної Корпорації) провів "День Відкритих Дверей ЗАЗ".

06.05.2019

На виконання плану санації Запорізького Автомобілебудівного Заводу, частина заставного майна, яке не задіяне у виробництві, буде реалізовано з аукціону.

04.12.2018

4 грудня 2018 року справу про відновлення платоспроможності ПрАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» прийнято до розгляду Господарським судом Запорізької області. Основними чинниками, що зумовили важке становище підприємства, стали драматичне падіння внутрішнього ринку нових автомобілів, втрата зовнішніх ринків збуту, агресивне кон'юнктурне середовище і боргові зобов'язання за валютними кредитами, що багаторазово виросли в зв'язку з різкою девальвацією гривні.

04.10.2018

Вчора Варшавський суд (Польща) визнав необгрунтованою позовну заяву Державного Казначейства до ЗАЗ щодо FSO. Таким чином доводи Державного Казначейства Польщі були відхилені судом повністю, а претензії визнані безпідставними і необґрунтованими.

07.08.2018

Останнім часом в мережі Інтернет часто з’являються сайти, а також об’яви на популярних торгових площадках, де нібито можна за невелику, символічну суму, стати власником нового автомобіля. І якщо раніше було достатньо було просто проігнорувати sms, вміст якого обіцяв «безкоштовний сир», то тепер шахраї вийшли на новий рівень.

Презентація Корпорації УкрАВТО