Акції

Вишневий сезон-2017 пройде в липні в 10 українських містах

Розпал літа - традіційний час знайомства з новими і оновленими моделями Chery. Для автолюбителів 10 українських міст ТОВ «Сі Ей Автомотів» - офіційний дистриб'ютор автомобілів цієї марки, що входить до складу Корпорації УкрАВТО, готує приємні заохочення і можливість пройти тест-драйв кросоверів Chery Tiggo 2, Tiggo 3 FL і Tiggo 5 FL.

24.05.2017

Chevrolet проведе «Дні відкритих дверей» і презентує оновлені AVEO і TRACKER

Офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), в останній вікенд травня проведе «Дні відкритих дверей» і дасть старт продажів оновленого Chevrolet AVEO седан і Chevrolet TRACKER.

11.05.2017

Стати власником Chery тепер ще простіше завдяки оновленій кредитній програмі в мережі УкрАВТО

Стати власником нового сучасного автомобіля Chery стало ще простіше завдяки новій кредитній програмі Chery Finance. Програму запускає офіційний дистриб'ютор автомобілів цього бренду - компанія «Сі Ей Автомотів», що входить в структуру Української Автомобільної Корпорації.

05.05.2017

В автосалонах Chevrolet запущена оновлена кредитна програма Chevrolet Finance

Офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), запускає оновлену програму покупки автомобілів Chevrolet в кредит: стати власником новенького автомобіля можна від 2 619 грн в місяць.

19.04.2017

Підготуйте свій автомобіль до подорожей всього від 150 грн.

Лише до 14 травня в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації діє сервісна акція «Весняний сервіс від УкрАВТО». Акційна програма дозволяє суттєво заощадити на підготовці автомобіля до травневих канікул!