Акції
15.03.2017

У мережі Корпорації УкрАВТО шиномонтаж від 150 грн.

Починаючи з 15 березня і до 14 травня в мережі сервісних станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації діє сервісна акція «Весняний сервіс від УкрАВТО». Пропозиція дозволяє всім бажаючим значно заощадити, отримавши при цьому всі необхідні послуги по підготовці автомобіля до весни.

28.02.2017

Корпорація «УкрАВТО» дбає про безпеку автомобілів клієнтів

З кожним роком корпорація «УкрАВТО» все більше розвиває сегмент сучасних якісних послуг для своїх клієнтів і першочерговою задачею є надання найкращого сервісу. Враховуючи реалії сучасного життя, а також прагнення кожного власника зберегти своє авто, «УкрАВТО» почала співпрацю з найбільшим в Україні охоронним холдингом «Венбест», що надає весь спектр охоронних послуг для автомобілів.

22.02.2017

ЕКОНОМТЕ 30 000 грн. ПРИ КУПІВЛІ CHEVROLET CRUZE!

Офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про початок дії нових спеціальних цін на модель Chevrolet Cruze.

20.02.2017

До уваги власників дисконтних карт «CarMan@CarWoman»!

Шановний учасник програми лояльності «CarMan@CarWoman»!

01.12.2016

ЛЕГКИЙ СТАРТ РАЗОМ З CHEVROLET

Офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), разом з комерційним партнером "Глобус Банк" пропонує скористатися вигідною кредитною програмою "Легкий старт".