01.02.2012

Фестиваль Жіночих Автомобілів 2012. ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ

Офіційні правила рекламної акції “Фестиваль жіночих автомобілів”

1. Організатор Акції, територія та строки її проведення

1.1. Організатором Акції “Фестиваль жіночих автомобілів” (надалі - “Акція”) є АТ “Українська автомобільна корпорація”, 01004, м. Київ, вул. Червоноармійська, 15/2, тел. (044) 235-20-31, код ОКПО 03121566 (надалі – “Організатор”).

1.2. Акція проводиться  на підприємствах, вичерпний перелік, адреси та контактні телефони яких викладений в Додатку 1 до Правил. (надалі – «Виконавці Акції»)

1.3. Строк проведення  Акції  з 1 лютого 2012 року  до 31 березня 2012 року включно (надалі – “строк проведення Акції” або “Тривалість Акції”, або “Період проведення Акції”).

1.4. Партнери Акції: ПАТ “Банк професійного фінансування”, ТОВ “Туртесс Тревел”, ТОВ “Видавничий дім “Вавилон”, ТДВ “Експрес-Страхування”, ТОВ “АвтоПросто”

2. Марки та моделі автомобілів, на які поширюються умови Акції:

Mercedes-Benz C-Class,  Mercedes-Benz C-Coupe, Jeep Compass, Dodge Caliber, KIA Picanto, KIA Cerato KOUP, KIA Venga та KIA Sportage,  Chevrolet Camaro, Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze HB, Chevrolet Spark, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Meriva, ЗАЗ Форца, ЗАЗ Lanos з АКП,  Chery KIMO, Chery QQ, Chery M11, Toyota Yaris, Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Toyota RAV-4, Nissan Not, Nissan  AlmClass, Nissan Tiida, Nissan Juke, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai+2, Renault Sandero, Renault Sandero Stepway, Renault Megan HB,  Renault Megan Coupe, Renault Koleos, Renault Latitude

3. Учасники  Акції

3.1. У Акції можуть брати участь повнолітні громадяни України, які постійно проживають на території України,

3.2. Учасниками Акції вважаються особи, які відповідають вимогам  п.3.1.Правил та які в період проведення Акції придбали будь-який з автомобілів, зазначених у п.2. Правил,  а також  виконали всі правила та умови цієї Акції, які викладені нижче (надалі по тексту “Учасник” або “Учасник Акції”).

4. Умови участі у Акції

4.1. Кожен Учасник  отримує:

Дисконтну картку CarWoman 5%

Сертифікат на професійну фотосесію з автомобілем

Картку MAXI CARD від ТОВ “Туртесс Тревел”

Косметичку (перші 4000 Учасників )

4.2. Всі Учасники Акції, що отримали сертифікат мають право на участь у професійній фотосесії в автосалоні поруч з акційним автомобілем. Фотосесії будуть проводитися лише у період з 1 лютого 2012 року до 08 квітня 2012 р. Для запису на фотосесію необхідно звернутися до Виконавця Акції, адреса та контактний телефон якого зазначені у сертифікаті. Найкращі фотографії, виключно за умови отримання письмової згоди Учасника,  будуть опубліковані на сторінці УкрАВТО у соціальній мережі Facebook, де шляхом народного голосування буде визначено переможника проекту. Учасник, за фотографію якого  буде віддана найбільша кількість “Like”, отримає звання “Зірка Фестивалю Жіночих Автомобілів” та отримує путівки на двох до Туреччини (відпочинок - строком на тиждень, у готелі Club Marco Polo 5*, “все включено”: переліт, проживання, харчування) (надалі – «Головний приз»).  Путівку надає ТОВ “Туртесс Тревел”.

За Учасника зможуть проголосувати усі бажаючі на сторінках Фестивалю Жіночих Автомобілів в мережі Facebook. Голосування триватиме до 15 квітня 2012 р.

3 (три) найактивніші учасники голосування отримують Сертифікат на проживання у двомісному номері Парк-готелю KIDEV протягом однієї доби.

Імена переможців, виключно за умови отримання від них письмової згоди,  будуть опубліковані на сайті УкрАВТО 15 квітня 2012 р.

4.3. ТОВ “Авто Просто” для всіх Учасників,  які придбають автомобіль за Програмою Автотак надає один з подарунків: КАСКО, GPS навігатор, курси водіння в автошколі.

4.4. Учасники Акції, що набули право на отримання подарунку або Головного призу, за умовами  Акції не  можуть отримати їх еквівалент в грошовій формі.

4.5. Умови Акції однакові для всіх осіб та не можуть бути змінені.

4.6. Виконавець Акції, зобов’язаний отримати у кожного Учасника письмову згоду на використання його зображення  та наданої ним інформації Організатором/Виконавцями  Акції (окрім особової), з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою,  методами, що не порушують чинне законодавство України (за виключенням  передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, , а також для надсилання йому  інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо.  Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

4.1. Організатор/Виконавець Акції не несуть відповідальності за не  виконання  або не  належне виконання  зобов’язань передбачених у цих  Правилах у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Виконавця Акції обставини.

4.12. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення умов Акції, і/або питань, не урегульованих цими умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України.