03.02.2012

Система «Експрес Кредит» поповнилася вигідним автокредитом від ПАТ «ПРОФІН БАНК»

У період проведення Фестивалю Жіночих Автомобілів, організатором якого є Корпорація «УкрАВТО», у Вас є унікальна можливість здійснити найзаповітніші бажання. Тепер, придбати свій довгоочікуваний автомобіль легко, завдяки вигідним умовам кредитної програми «Моє Авто» від ПАТ «ПРОФІН БАНК» і швидкого оформлення кредиту в системі «Експрес Кредит».

Так, з 1 лютого по 31 березня у всіх автосалонах УкрАВТО можна буде зустріти дійсно привабливий і зручний автокредит - «Моє Авто». Його умови прості і зрозумілі. Програма розроблена для всіх категорій споживачів: авансовий внесок 0%, термін кредитування до 5 років, річна процентна ставка фіксована -  8,08%, а комісія за надання кредиту відсутня.

Спеціальні умови кредитної програми «Моє Авто» діють для широкого ряду моделей автомобілів представлених в дилерській мережі УкрАВТО: Mercedes-benz, Dodge, Jeep, KIA, Renault, Nissan, Opel, Chevrolet, Toyota, ЗАЗ, Chery.

Ознайомитись з детальнішими умовами даної акційної пропозиції, можна у всіх автосалонах УкрАВТО або за номером телефону 0 800 502 310  А щоб дізнатись попереднє рішення про отримання кредиту  - заповнити on-line заявку.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 15-ти пропозицій від 9-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.