07.02.2012

«Легкий» кредит для автомобілів Chery в системі «Експрес Кредит»

Головна мета системи «Експрес Кредит» - зробити автомобілі ще ближче до людей. Тому ми ретельно підбираємо кредитні пропозиції, умови яких відповідають критеріям доступності та зручності. З нашими кредитними програмами Ви завжди можете більше! Так, в період з 03.02.12 по 31.03.12 в автосалонах УкрАВТО діють нові акційні умови для автомобілів Chery.

0

ПАТ «ПРОФІН БАНК» спільно з системою «Експрес Кредит» сформували вигідний і простий кредит «Легкий». Переваги кредиту «Легкий»: перший внесок від 0% вартості автомобіля, річна ставка 0,01% і термін кредитування до 5 років. Умови кредиту поєднали у собі можливості й бажання покупців. Тому не впустіть свій шанс вже сьогодні керувати власним автомобілем і насолоджуватися часом за кермом.

Прорахувати суму щомісячного платежу Ви легко зможете завдяки калькулятору Експрес Кредит. За детальнішою інформацією звертайтеся в автосалони УкрАВТО або за номером телефону 0 800 502 310.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено більше 20-ти пропозицій від 13-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.

ПАО «ПРОФІН БАНК» є дочірнім банком SociétéGénérale SA, провідного банку однієї з найбільших фінансових груп в Єврозоні. Банківська ліцензія і Генеральна ліцензія на здійснення валютних операцій № 55 Національного банку України від 07.11.2011 року.