08.02.2012

Корпорація Кia Motors завершує 2011 рік з 18,6% збільшенням продажів та рекордною кількістю реалізованих автомобілів

- В 2011 році продано 2 478 959 автомобілів KІА, збільшення продажів порівняно з 2010 роком склало 18,6%;

- Бестселером року на зовнішніх ринках залишається КІА Cerato, його продажі склали 410 709 одиниць.

2 478 959 - саме стільки одиниць техніки, найбільше за всю історію компанії було реалізовано Корпорацією Кia Мotors в 2011-му році, що дозволило їй посилити позиції як одного з найбільш динамічно зростаючих автовиробників світу. Ця цифра відображає річне зростання продажів у розмірі 18,6% та є славетною віхою в історії бренду, оскільки Корпорація Кia Мotors подолала 2,4 мільйонну позначку річних продажів вперше за всю історію свого існування.

Збільшення продажів відбулось у всіх регіонах: в Північній Америці (550 615 проданих одиниць, 34,2% збільшення рівня продажів в порівнянні з 2010 роком), в Китаї (461 618 проданих одиниць, 30,1% зростання), в Європі* (478 192 одиниці, 22,1% зростання), на загальних ринках* (495 531 одиниця, 10,6% зростання) та в Кореї (493 003 одиниці, 1,8% зростання в порівнянні з 2010 роком).

Бестселером КІА на зарубіжних ринках в 2011 році продовжує залишатись КІА Cerato, його продажі сягнули 410 709 проданих одиниць. Срібним та бронзовим призером продажів 2011 року стали KІА Sportage та КІА Rio, з результатом у 331 033 та 282 776 реалізованих автомобілів, відповідно. 4 місце посідає середньорозмірний КІА Sorento, його продажі склали 220 783 проданих одиниці. П’ятий серед фаворитів - міський кросовер КІА Soul - 180 109 реалізованих автомобілів.

“Всі ми в Корпорації KIA Motors натхненні закінченням 2011 року з новим рекордом продажів у 2,4 мільйони автомобілів. Всупереч непростим світовим економічним прогнозам, ми впевнені в нарощуванні наших можливостей.  В 2012 році ми ще покращимо контроль якості, від початку і до завершення виробництва та водночас очікуємо на подальший підйом позицій бренду КІА на всіх загальних ринках,” -  наголошує Томас О, Старший виконавчий Віце-Президент та Головний Операційний директор Kia Motors Corporation.

*Включає показники Західно- та Східноєвропейських ринків.

** Загальні ринки включають регіони Центральної та Південної Америки, Карибського басейну, Азії (виключаючи Китай), Тихого океану, Близького Сходу та Африки.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com