08.02.2012

KIA Cerato KOUP: Перший в класі і класний в першості!

КІА Сerato KOUP знову приміряє лаври переможця! Другий рік поспіль спортивне купе від КІА отримує нагороду Національного рейтингу - акції «Авторейтинг 2011» - як найбільш популярне в своєму класі. Динамічний дизайн, видатні ходові якості та стрімкість цього автомобіля не дають приводу сумніватися в першості КІА Cerato KOUP.

«Цей автомобіль уособлює молодіжну спрямованість бренду КІА, і все в його зовнішньому вигляді говорить про потужну енергію молодості. Автомобіль має гарне оснащення і попри спортивну направленість, лишається доволі економічним. До того ж, оскільки КІА є офіційним партнером UEFA EURO 2012TM,  незабаром до дилерської мережі надійде обмежена кількість автомобілів KIA Cerato KOUP, присвячена ЄВРО-2012. Вони виглядатимуть ще більш стильно і стануть справжньою знахідкою для любителів швидкості та футболу», - наголошує Вахтанг Васадзе, Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com