14.02.2012

УкрАВТО щиро вітає всіх зі святом закоханих!

0

День святого Валентина - чудова нагода подарувати авто своїм коханим. Саме зараз Ви можете зробити це на найбільш вигідних умовах, адже Фестиваль Жіночих Автомобілів у самому розпалі!

Акція триватиме протягом двох місяців: з 1 лютого по 31 березня. Під час проведення Фестивалю в усіх автосалонах дилерської мережі УкрАВТО будуть діяти найкращі цінові пропозиції з придбання, кредитування та страхування автомобілів всіх брендів-учасників акції. Автомобільними учасниками Фестивалю Жіночих Автомобілів виступатимуть: Mercedes-Benz C-Class,  Mercedes-Benz C-Coupe, Jeep Compass, Dodge Caliber, KIA Picanto, KIA Cerato KOUP, KIA Venga та KIA Sportage,  Chevrolet Camaro, Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze HB, Chevrolet Spark, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Meriva, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos з АКПП,  Chery KIMO, Chery QQ, Chery M11, Toyota Yaris, Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Toyota RAV-4, Nissan Not, Nissan Almera Classic, Nissan Tiida, Nissan Juke, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai+2, Renault Sandero, Renault Sandero Stepway, Renault Megan HB,  Renault Megan Coupe, Renault Koleos, Renault Latitude.

КАТАЛОГ АВТОМОБІЛІВ-УЧАСНИКІВ ФЕСТИВАЛЮ.Завантажити

В цьому році акцію підтримали ПАТ "ПРОФІН БАНК", журнал L’OFFICIEL, страхова компанія «Експрес Страхування», АвтоТАК та генеральний туристичний партнер- туроператор «Туртесс Тревел».

ПАТ «ПРОФІН БАНК» представить на Фестивалі продукт «Моє Авто» із спеціальними умовами автокредитування. Програма АвтоТАК підготувала для всіх учасниць, які скористуються покупкою авто в групах, три подарунки на вибір:  КАСКО, GPS навігатор, курси водіння в автошколі. Страхова компанія «Експрес Страхування» представить вигідні умови страхування  автомобілів.

Окрім цього, в рамках Фестивалю Жіночих Автомобілів кожна учасниця отримає:

Учасниками акції зможуть стати всі покупці, які придбають одну з вище зазначених моделей автомобілів в період проведення акції в дилерській мережі  УкрАВТО.

Детальні правила акції за телефоном гарячої лінії 0 800 507 717 або на сайті http://www.ukravto.ua/ua/press-centr/news/1041

Голосуйте за учасниць проекту на сторінках Фестивалю в мережі Facebook

За додатковою інформацією звертайтесь до Прес-центру УкрАВТО:
Тел./факс: (044) 201–15–97
pr@ukravto.ua

000

00

Справка:

Організатор Фестивалю Жіночих Автомобілів – Корпорація УкрАВТО.

Українська Автомобільна Корпорація – транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник, дистриб’ютор  та постачальник високоякісних сервісних послуг; єдина компанія в Україні з повним циклом виробництва; експортер автомобілів в країни СНД та близького зарубіжжя.

Партнери:

ПАТ «ПРОФІН БАНК» є  дочірнім банком Société Générale S.A, провідного банку однієї з найбільших фінансових груп  у Єврозоні.

Банківська ліцензія та Генеральна ліцензія на здійснення валютних операцій № 55 Національного банку України від 07.11.2011 року.

ТДВ «Експрес Страхування» – динамічна страхова компанія, заснована за участю лідера ринку автотранспорту України – Корпорації «УкрАВТО». Компанія має ліцензії на 16 видів страхування. Для задоволення потреб різних клієнтів «Експрес Страхування» використовує широкий ряд програм страхування, цілодобову підтримку користувачів по всій Україні і якісне обслуговування клієнта впродовж всього терміну страхування.

Ліцензія № 429899 від 04.11.2008

Телефон гарячої лінії: 0-800-502-300

ТОВ «АВТО ПРОСТО», ТМ «АвтоТАК»

АвтоТАК – спільний проект ТОВ «АВТО ПРОСТО» та Корпорації «УкрАВТО».  АвтоТАК дає можливість придбати автомобіль виплачуючи його вартість щомісячними платежами. Послуги компанії – 0,6% на місяць у грн.

Умови для укладання угоди:

-      надати паспорт

-      сплатити 3,6% від вартості автомобіля (плата за послуги по вступу до АвтоТак).

Марки автомобілів: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, ВАЗ, Chery, TATA, I-VAN.

Понад 42 500 українців стали автовласниками завдяки програмам придбання у групах.

Телефон гарячої лінії: 0 800 500 348

autoprosto@autotak.com.ua

www.autotak.com.ua

Міжнародний туроператор «Туртесс Тревел» працює на туристичному ринку України з 2002 року і займає провідні позиції як туроператор по напрямках: Туреччина, Єгипет, Ізраїль, Таїланд, Об’єднані Арабські Емірати, Туніс, Шрі-Ланка, Індія, Фінляндія та Україна.

Інформаційна лінія для приватних осіб: +38(044) 206-64-65, 0(800) 50-54-55

www.turtess.com