05.03.2012

Новий партнер «ЗІП-АВТО» – всесвітньо відомий бренд TOTAL

Компанія «ЗІП-АВТО», структурний підрозділ Корпорації «УкрАВТО», розширює асортимент мастильних матеріалів, ставши офіційним дистриб'ютором продукції торгової марки TOTAL (Тоталь) в Україні. В січні 2012 року був укладений договір з постачальником світового масштабу. В асортименті представлена ​​продукція і для легкового, і для комерційного транспорту. Перша партія товару надійде в продаж в кінці лютого 2012 року.

123

Група Total S.A. - П'ята у світі за величиною (з точки зору ринкової капіталізації на 31 грудня 2010 року) французька інтегрована нафтогазова група. Компанія була заснована в 1924 році під назвою Compagnie française des pétroles, назва Total з'явилося в 1985 році.

Компанія веде операції більш ніж в 130 країнах світу, має мережу з 12 000 заправних станцій і нараховує 92 855 співробітників. Штаб-квартира компанії знаходиться в Парижі.

У числі клієнтів групи Total більшість найбільших автомобільних компаній Європи, Японії, Кореї та Америки.

Компанія Total є глобальним партнером таких автомобільних виробників як Renault, Renault Trucks, Peugeot, Citroеn і Kia. Крім цього Total є виробником оригінальних мастильних матеріалів для найбільших автомобільних компаній.

22 березня 2011 корпорація «КІА Моторс» і «ТОТАЛ Лубріфіантс» підписали стратегічний договір про партнерство, що базується на глобальній після продажній рекомендації. TOTAL  віддається перевага постачальником мастильних матеріалів для всієї світової мережі «КІА Моторс».

43434

TOTAL – це перш за все:

- Безпека (безпека є першорядним пріоритетом у діяльності компанії Total, яка добровільно взяла на себе зобов'язання з безпеки своїх споруд, запровадивши Міжнародну систему оцінки безпеки (SIES) або її Північноамериканський еквівалент (OSHA).

- Якість (мастильні матеріали TOTAL сертифіковані відповідно до вимог ISO 9001).

-     Інновації (Професіоналізм дослідників і тісна співпраця з виробниками автомобілів дозволяє розробляти і тестувати продукти майбутнього).

-     Найбільший постачальник продукції на конвеєри автовиробників усього світу.

-     Ціна, повністю виправдовує якість.

-     Широкий асортимент продукції (TOTAL пропонує ряд мастильних матеріалів для задоволення будь-яких запитів клієнтів: автомобілі, сільське господарство, мотоцикли та ін.)