17.02.2012

KIA Rio: Veni, vidi, vici!

Veni, vidi, vici! Якби автомобілі могли говорити, то такі слова КІА Rio міг би переказати на свою батьківщину – завод НММR в Санкт-Петербурзі. Прийшов, побачив, переміг – саме так, щойно з’явившись в продажу, в середині грудня 2011, він полонив серця автомобілістів. Як доказ – статистика, з якою важко сперечатись: Rio здійснив стрімкий зліт з 34 позиції за підсумками 2011 року в рейтингу моделей на 5 місце за підсумками січня 2012!

«КІА Rio зіграв роль першої скрипки у загальних продажах бренду – його доля за підсумками січня 2012 склала 42%. Ми поділяємо симпатії наших клієнтів до цього автомобіля: прекрасна ціна від 14 800 у.о., якість, дизайн, 7-річна гарантія, привабливі умови придбання в кредит – ці «козирі» роблять Rio автомобілем, який викликає симпатії», - наголошує Марина Лепіска, заступник Генерального директора з продажу автомобілів компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора КІА в Україні.

До того ж, зробити свою власну RIOлюцію вдасться всім охочим: автомобіль в достатній кількості представлений у дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора КІА в Україні!

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com