21.02.2012

Автокредит від ПАТ «КРЕДОБАНК» - купуй мрію тут и зараз!

Спеціально для всього модельного ряду автомобілів  Chevrolet і Opel,  ПАТ «КРЕДОБАНК» спільно з системою «Експрес Кредит» підготували акційні умови автокредитування. Для тих, хто цінує справжні автомобілі, це найвдаліший час зважитися на покупку своєї мрії тут і зараз. Адже з «Експрес Кредит» більше немає необхідності відкладати її на невизначений термін.

Тепер, з 15 лютого по 30 квітня 2012 року у Вас є чудовий шанс придбати автомобіль за вигідними умовами. Кредит від ПАТ «КРЕДОБАНК» – ряд переваг. В першу чергу він  приваблює розміром першого внеску - 10% від вартості автомобіля, а також тривалим терміном надання кредиту - до 7 років. Крім того, процентна ставка складає всього лише 12% річних у гривні. Розмір разової комісії складає 3%, а  щомісячні комісії взагалі відсутні.

Щоб дізнатись більш детальнішу інформацію, звертайтеся до наших фахівців в автосалонах УкрАВТО або за номером гарячої лінії 0 800 502 310.  Ми будемо раді відповісти на всі Ваші запитання і допомогти наблизитися до бажаного!

Також, Ви можете розрахувати попередній розмір кредитних платежів, за допомогою  калькулятора «Експрес Кредит», задавши індивідуальні параметри автомобіля і кредитні умови програми.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 50-ти пропозицій від 25-ти банків-партнерів.  Контактний телефон: 0 800 502 310.