21.02.2012

Обережно! Ціни падають!

Пропозиція, від якої Ви не можете відмовитись. Від офіційного дистриб’ютора бренду Chery в Україні, компанії «СІ ЕЙ Автомотів» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО).

Пропозиція розповсюджується на моделі: Eastar до – 10 440 грн., Tiggo до – 10 000 грн., М11  до – 5 360 грн., Beat до – 4160 грн., Kimo до – 2 480 грн., Elara до – 2 480 грн., QQ до – 2000 грн. Кількість автомобілів обмежена. Розмір знижки залежить від моделі, комплектації та року випуску автомобіля.

Зауважте, до Вашої уваги – найбільший вибір моделей в усіх сегментах. Найзвабливіші ціни. Саме тому понад 70 тисяч українців вже обрали Chery. Адже над створенням кожної з моделей бренду працюють найкращі інженери й дизайнери світу. Тому ці автомобілі і стали зачинателями власної автомобільної культури. Складно вигадати вдаліше поєднання: вишуканий і практичний дизайн від Gruppo Bertone; електронна система від Bosh; двигун – AVL (Австрія), загальна розробка від Chrysler Group.

Купуйте вже сьогодні. І з нами Ви швидше керуватимете ритмом свого життя.

Працюйте на випередження – з Сhery.