22.02.2012

«Сервіс в кредит» - просте і доступне рішення від Банку Руский Стандарт

Система «Експрес Кредит» піклується не лише про розширення можливостей своїх клієнтів для придбання власного автомобіля. Вона також надає доступні кредитні умови для вдосконалення і ремонту авто незалежно від наявності необхідних засобів у його власника.  Лише у період з 15.02.12 по 15.05.12 в системі «Експрес Кредит» діє унікальна кредитна пропозиція від ПАТ «Банк Руский Стандарт» – акція «Сервіс в кредит».

Це спеціальні умови кредитування, які дозволяють отримати кредит на: технічне обслуговування автомобіля, купівлю запасних частин, роботи по відновленню після ДТП, придбання додаткового устаткування або ГБО. Перевагами акційної програми від Банку Руский Стандарт є просте і швидке отримання кредиту: з мінімальним пакетом документів без довідки про доходи і протягом однієї години. Умови акції «Сервіс в кредит» діють на всіх сервісних станціях мережі УкрАВТО.

Для оформлення кредиту, Вам необхідно отримати на СТО рахунок-фактуру з вказаною вартістю товару або послуги. Після цього, відповідальний співробітник підготує необхідний пакет документів і відправить запит до банку на отримання кредиту. Як тільки банк підтверджує рішення про видачу кредиту – Ваш автомобіль відразу приймають в роботу.

Ключовими умовами кредитування є:

•             перший внесок від 10% вартості (робіт, додаткового устаткування, ГБО);

•             річна ставка 0,01%;

•             термін кредитування до 9 місяців;

•             щомісячна комісія від 0% до 1,11%;

•             сума кредиту до 20 000 гривень.

Детальнішу інформацію можна взнати у співробітників  сервісних станцій Корпорації «УкрАВТО» або за номером гарячої лінії

0 800 502 310.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 20-ти пропозицій від 13-ти банків-партнерів.  Контактний телефон: 0 800 502 310.