27.02.2012

Весна приходить з Сhery

Свята приходять з Сhery! Придбайте Chery Tiggo і вибирайте з великої кількості святкових подарунків!

До 31. 03. 2012 р. в дилерській мережі ТОВ «СІ ЕЙ Автомотів», офіційного дистриб’ютора автомобілів Chery в Україні і структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО, проходить акція на автомобілі Чері Тіґґо.

Ми подбали про те, щоб ви отримали максимум задоволення від свят й придбання автомобіля Chery Tiggo. Кожен покупець автомобіля може вибрати додаткове устаткування, аксесуари або сервісні послуги, а 1500 гривень заплатимо ми!

Нагадуємо, що на автомобілі Tiґґo 2010 року випуску також діють знижені ціни, або «-» 10 000 гривень (пропозиція «Ціни падають!»).

Chery Tiggo – завдяки конструкції шасі чудово справляється з легким бездоріжжям, а варіант з приводом на всі колеса, дозволяє відчутно впевненіше почуватися за будь-яких умов, в місті чи на природі. Модель пропонує просторий салон і багажне відділення, в якому без проблем можна розмістити все, що вам необхідно в повсякденному житті чи при виїзді за межі міста. Кроссовер імпонує поціновувачам активного відпочинку й усім, хто звик не розлучатися зі  своїм автомобілем на пікніку чи, скажімо,  на полюванні.

Chery Tiggo можна обирати в декількох варіантах комплектацій: моно чи повнопривідну модифікацію, з механічною коробкою передач, які в свою чергу аґреґатуються з двигуном ACTECO об’ємом 1,6, 1,8 або 2,0 літра, потужністю 119, 132 чи 139 к. с. Всі двигуни тепер відповідають стандарту Євро-4, що дозволило при збереженні динамічних характеристик стати ще економічнішим.