21.03.2012

«Експрес Кредит»: нові on-line сервіси для клієнтів

«Експрес Кредит» - це різноманіття кредитних програм від надійних банків-партнерів. Саме тут кожен зможе обрати такі умови кредитування, які підходять йому. Крім того, в системі постійно оновлюються акційні кредитні пропозиції для найпопулярніших марок автомобілів. Тому немає обмежень у виборі авто і вигідних умовах кредитування - система враховує бажання і можливості різних клієнтів.

Однією з головних переваг системи «Експрес Кредит» є постійне спрощення процесу отримання кредиту. Поєднуючи гнучкість кредитних програм і сучасні технології «Експрес Кредит» робить автокредит ближче і доступніше.

Наприклад, розробка і впровадження на сайті «Експрес Кредит» такого on-line інструменту як калькулятор допомагає клієнтам максимально швидко зорієнтуватися на ринку автокредитування, і серед різноманітності кредитних пропозицій вибрати ідеальні умови для придбання автомобіля. З кредитним калькулятором можна легко розрахувати суму автокредиту на всі марки автомобілів мережі «УкрАВТО». Вказавши такі параметри, як марка, модель автомобіля, вартість, аванс (до 50%) і термін кредитування (від 1 до 10 років) клієнт отримує результати у вигляді наочної таблиці, де можна порівняти декілька програм і вибрати оптимальну.

Також, «Експрес Кредит» одна з перших розробила і запустила власну систему кредитного скорінгу, яка дозволяє дізнатися рішення банку про видачу кредиту, не виходячи з будинку або офісу. Завдяки їй клієнт може відправити on-line заявку на кредит без необхідності відвідувати банк. Після цього фахівець компанії оперативно надасть якісну і професійну консультацію, а також підкаже найближчий автосалон, в якому буде зручно оформити кредит. Експрес скорінгом вже встигли скористатися більше 660-ти клієнтів, а відсоток позитивних рішень по анкетах, направлених в банк склав 94,93%.

Таким чином, додатково до всіх переваг системи «Експрес Кредит», клієнт отримує ще й швидку оцінку заявки на кредит, оперативність зворотного зв'язку, а також професійний супровід і підтримку. Поєднавши основні компоненти - різноманітність, доступність, швидкість і комфорт - «Експрес Кредит» змогла  створити на фінансовому ринку  універсальні умови для отримання вигідного автокредиту.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310