19.03.2012

Світові продажі КІА в лютому збільшились на 21,3%!

Корпорація Kіа Motors повідомила дані глобальних продажів автомобілів, які у лютому цього року склали 205 876 автомобілів. Ця цифра демонструє 21,3% зростання обсягу продажів порівняно з лютим 2011 року.

Продажі лютого порівняно з попереднім роком зросли в Китаї, Північній Америці, Європі, на загальних ринках та в Кореї на 41,8%, 35,5%, 30,6%, 5,0% та 2,5% відповідно.

Бестселером лютого на зарубіжних ринках став KIA Rio – продано 37 146 автомобілів. Срібло має KIA Cerato (26 615 автомобілів), бронза у KIA Sportage – 25 011 проданих автомобілів. KIA Optima розмістився на 4-му місці (18 444 автомобілів), а замикає «п’ятірку» KIA Sorento з 15 947 автомобілями.

Загалом, протягом перших двох місяців 2012 р., загальні продажі КІА збільшились на 12% в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року і склали 391 160 автомобілів.

Добре йдуть справи і у КІА в Україні: за підсумками перших двох місяців 2012, бренд міцно закріпився в «п’ятірці» лідерів, а порівняно з аналогічним періодом минулого року продажі KIA в Україні зросли на 58%!

Продовжує впевнену ходу і КІА Rio, він впевнено зайняв своє місце в «десятці» найпопулярніших автомобілів України!

Раді будемо обговорити це з вами на www.facebook.com/kia.ua!

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com