20.03.2012

KIA Cerato – коли реальнiсть краща за мрii!

Що це? Це зниження цiни на KIA Cerato та КІА Cerato KOUP 2011 модельного року на суму до 5 600 гривень*! Це чудова нагода за меншi грошi отримати ту саму якicть, що і в автомобiлях 2012 року випуску! Пропозиція діє у всій дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора КІА в Україні!

KIA Cerato: стрiмкий, атлетичний дизайн вiд гуру дизайну, Пiтера Шрайера, потужний характер KIA Cerato уособлений бензиновими двигунами 1.6 або 2.0 л, а сучаснi трансмicii дозволяють економити на пальному. Яскравий КІА Cerato помітний в будь-якому потоці транспорту та стабiльно отримує схвальнi вiдгуки журналiстiв!

Кількість автомобiлiв обмежена, тому не втратьте свiй шанс зустрiти весну за кермом автомобiля, в якому все виконано на славу!

* Тільки для автомобілів Cerato седан та Cerato KOUP 2011 року випуску. Ціни зменшено на суму до 5 600 грн (залежно від комплектації). Станом на 07.03.12 ціни на Cerato седан – від 152 000 грн з ПДВ, на Cerato KOUP - від 169 600 грн з ПДВ. Кількість автомобілів обмежена. Звертайтеся до офіційних дилерів КІА.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com