23.03.2012

Бренду CHERY 15 років

За 15 років від дня заснування СHERY відбулася карколомна еволюція компанії – від заводу в м. Уху в китайській провінції Аньхой – до бренду зі світовим ім’ям.

«Одним із перших і головних плацдармів для виводу нових моделей бренду на зовнішні ринки стала в 2006 році Україна, – розповідає Владислав Голумбієвський, генеральний директор компанії «СІ ЕЙ Автомотів», офіційного дистриб’ютора автомобілів CHERY в Україні, – Завдяки значним інвестиціям у виробництво, розробці нових технологій і розвитку власного дослідницького центру, Chery давно обійшла не лише китайських, але йдеяких європейських автовиробників. І головне, нашій компанії за останні кілька років вдалося зламати стереотип про те, що якість залежить від країни-виробника. В найближчі роки CHERY займе нішу, яка звільниться після корейських і японських автомобілів, які незмінно дорожчають».

Компанія Chery постійно оновлює модельний ряд і створює автомобілі нового покоління, зокрема електромобіль М1 EV, який був представлений на Столичному Автошоу. Компанія Chery від початку націлена на те, щоб створювати щодалі«надійніші, економічніші й екологічніші»автомобілі – і при тому масово доступні.

«Серед понад 30 моделей бренду на українському ринку здобули заслужену популярність: Chery QQ, Сhery Amulet, Chery Tiggo, Chery M11, а також Eastar, Elara, Beat і Kimo. Сьогодні понад 70 000 українців обрали автомобілі Chery – ось найпереконливіший доказ визнання бренду, – акцентує Тетяна Осіченко, заступник генерального директора «СІ ЕЙ Автомотів» з торгівлі. – Найбільші надії року 2012-го ми покладаємо на нові моделі: Chery Tiggo FL, Chery Beat з АМТ і Е5, які з’являться влітку».

Історія бренду -

почалася в березні  1997-го – церемонією закладання першого каменю майбутнього заводу Chery Automobile Co., Ltd. Уже в 2003 році з конвеєра зійшов 100000 автомобіль, у 2007-му – 1000000, минулого року компанія подолала 3000000-й рубіж. Сьогодні Сhery Co. належать проектно-дослідницькі центри, задіяні в розробці і виробництві кузовів, двигунів, трансмісії та інших комплектуючих, а також найбільший в Азії випробувальний центр (R&D Center), визнаний експертами як один ізкращих у світі. Chery володіє виробничими лініями повного циклу, виробництво автомобілів здійснюється на 18-ти заводах, «розкиданих» по всьому світу; понад 1000 офіційних дилерів працюють за межами Китаю, популярні автомобілі з Піднебесної продаються більш ніж у 80 країнах світу.

«СІ ЕЙ Автомотів» є структурним підрозділом Української Автомобільної Корпорації та офіційним дистриб'ютором автомобілів CHERY в Україні. Компанія працює на ринку України з 2006 року. На сьогоднішній день в структуру «СІ ЕЙ Автомотів» входить 78 авторизованих точок продажу та 37 сервісних станцій, які розташовані по всій території України.