27.03.2012

Новий ЗАЗ VIDA з доступним «Експрес Кредитом»

Головна новинка весни ЗАЗ VIDA вже з'явилася в автосалонах УкрАВТО. Будучи нащадком відомого Chevrolet Aveo, який має  свою історію, величезну кількість перемог і визнання автошанувальників з різних країн світу,  ЗАЗ VIDA поєднав у собі функціональність і комфорт за доступною ціною. Цей автомобіль  створений для активних людей, що бажають отримувати задоволення від кожної хвилини, проведеній у дорозі. Крім того, VIDA забезпечує  головне: безпеку і комфорт. І це не дивно: вже в базовій версії автомобіль оснащений безліччю опцій і систем активної і пасивної безпеки. До того ж кожен автошанувальник може вибрати на свій смак як дизайн, трансмісію, так і перелік устаткування. ЗАЗ VIDA - автомобіль, що увібрав усе найкраще, втілюючи в собі високі стандарти комфорту і динаміки.
0

Тепер, щоб придбати довгоочікуваний автомобіль залишається одне - обрати вигідний кредит. І система «Експрес Кредит» як завжди готова порадувати покупців новими кредитними пропозиціями.

В кінці березня різноманітність кредитних програм  «Експрес Кредит» поповнилася новим автокредитом від Альфа-Банку. Його прості умови надають можливість придбати авто без першого внеску і разових комісій, що істотно зменшує витрати позичальника на оформлення автомобіля. Термін кредитування 5 років, при цьому відсоткова ставка складає 19,9% річних  в гривні, а щомісячна комісія 0,3%.

Також, завдяки кредитній пропозиції від ПАТ «Укрсоцбанк», який працює під торговельною маркою Unicredit Bank, Ви легко можете стати власником ЗАЗ VIDA з найнижчою відсотковою ставкою – 0,01% річних  в гривні. Умови такого кредиту передбачають аванс від 10%, разову комісію 3% і термін кредитування до 7 років.

Для зручності клієнтів на сайті «Експрес Кредит» працює калькулятор, який швидко розрахує розмір щомісячного платежу виходячи з індивідуальних умов кожної кредитної програми.

Надаючи вигідний, швидкий і комфортний кредит ми не просто робимо автомобілі ближче до людей, ми змінюємо якість життя кожного.

Щоб дізнатись більш детальну інформацію, звертайтеся до наших фахівців в автосалонах УкрАВТО або за номером гарячої лінії 0 800 502 310.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310