29.03.2012

Запчастини для автомобіля в магазині ЗіпМАРКЕТ в м. Кіровоград!

З метою задоволення місцевого та ближнього споживчого ринку в м. Кіровоград корпорація «УкрАВТО» відкрила двері магазину «ЗіпМАРКЕТ. Все для автомобіля».

123

Найбільший український дистриб'ютор автомобільних запчастин і аксесуарів корпорація «УкрАВТО» має більше 18 магазинів по всій Україні. Всі магазини ЗіпМАРКЕТ обслуговуються автосервісною філією «ЗІП-АВТО», що забезпечує швидке поповнення складських запасів у всіх магазинах ЗіпМАРКЕТ.

«Ми дуже раді, що відтепер магазин ЗіпМАРКЕТ відкритий в місті Кіровоград. У нас є вигідне розташування в процвітаючому районі, недалеко від основних доріг і на території головного підприємства «Кіровоград-АВТО». Вся команда з нетерпінням чекає обслуговування місцевих жителів", - прокоментував генеральний директор ПАТ «Кіровоград-АВТО» Курченко Юрій Вікторович, - «Ми підібрали на роботу в магазині кращих менеджерів з більш ніж 10 років автомобільним досвідом».

«Широкий спектр товарів, доступних в нашому новому магазині, забезпечить клієнтів всім, що потрібно. Просторий план магазина добре продуманий для викладки асортименту запчастин і аксесуарів від провідних брендів ринку, а також наших власних фірмових продуктів Z-Racing».

З магазином можна зв'язатися за телефоном (+38 0522) 356-368.

Магазин відкритий з 8 ранку до 18 вечора з понеділка по п'ятницю, і з 9 ранку до 16 вечора по суботах.

Довідка:

Компанія ЗІП-АВТО, філія Корпорації УкрАВТО, працює на ринку запасних частин, додаткового обладнання та аксесуарів, масел, автохімії і фарб для автомобілів з ​​квітня 1998 року.

АФ «ЗІП-АВТО» - один з лідерів ринку запасних частин України - пропонує якісну продукцію кращих світових брендів, сертифіковану в Європі і Україна. Вона реалізується за допомогою розвиненої дистриб'юторської мережі з урахуванням продуманої системи знижок та оперативної доставки в будь-який регіон України.

На сьогоднішній день компанія «ЗІП-АВТО» пропонує клієнтам більше 80 000 найменувань товарів, котрі охоплюють 80 брендів у сферах запасних частин, мастил, додаткового обладнання, автохімії і фарб для автомобілів. Місія компанії «ЗІП-АВТО» - турбота про бізнес клієнта!