02.04.2012

ЗІП-АВТО «Кращий товар місяця»

Компанія ЗІП-АВТО рада запропонувати Вашій увазі продовження нашої щомісячної рубрики під назвою «Кращий товар місяця». З її допомогою Ви маєте можливість ознайомитися з товаром, який оголошується нашою компанією як найбільш продаваним і таким, що користується найбільшим попитом  за попередній місяць. «Кращим товаром місяця» може бути будь-який товар з асортименту компанії «ЗІП-АВТО». У цій рубриці ми надаємо Вам опис товару, його характеристики, фото, роздрібну вартість, можливі знижки й контакти, де можна придбати «товар місяця».

За підсумками березня 2012 літня шина Barum Brillantis 2 оголошується «Кращим товаром місяця».

Чеська компанія Barum, що входить до складу концерну Continental AG, була створена в 1945 році. Головний принцип у виробництві шин Barum - тривалість експлуатації при відсутності втрат технічних характеристик. Цей принцип дозволив амбітній і спочатку нікому не відомої компанії завоювати провідні позиції на світовому шинному ринку. Величезна увага приділяється співвідношенню "ціна - якість", тому багато літніх моделей можна віднести до класу "економ-комфорт".

111

Перша серія шин Barum Brillantis 2 була випущена ще в 2001 році. Протектори автошини Barum Brillantis 2 спроектовані так, що центральна частина виводить воду з області контакту з дорогою, а бічні відповідають за жорстке зчеплення з дорогою і зносостійкість автошини. І завдяки всім цим властивостям шина Barum Brillantis 2 може чудово виконувати гальмування і проходити різкі повороти. І ще асиметричний малюнок колеса забезпечує мінімум шуму.

Будьте спокійні в будь-яку літню погоду з Barum Brillantis 2!

www.zipavto.com

www.e-zipavto.com

Довідка:

Компанія ЗІП-АВТО, філія Корпорації УкрАВТО, працює на ринку запасних частин, додаткового обладнання та аксесуарів, масел, автохімії і фарб для автомобілів з ​​квітня 1998 року.

АФ «ЗІП-АВТО» - один з лідерів ринку запасних частин України - пропонує якісну продукцію кращих світових брендів, сертифіковану в Європі і Україна. Вона реалізується за допомогою розвиненої дистриб'юторської мережі з урахуванням продуманої системи знижок та оперативної доставки в будь-який регіон України.

На сьогоднішній день компанія «ЗІП-АВТО» пропонує клієнтам більше 80 000 найменувань товарів, котрі охоплюють 80 брендів у сферах запасних частин, мастил, додаткового обладнання, автохімії і фарб для автомобілів. Місія компанії «ЗІП-АВТО» - турбота про бізнес клієнта!