02.04.2012

Автор легендарного концепт-кару перейшов у команду CHERY

Керівником дизайнерського центру Сhery Co. у Шанхаї призначений знаменитий дизайнер, творець автомобілів і концепт-карів для провідних світових автовиробників, серед яких –Daimler - Chrysler, Ford, General Motors та інші. Містер Хоуп очолить команду з 90-х дизайнерів Chery. З конфіденційних джерел стало відомо, що Джеймс Хоуп уже провів ряд переговорів з італійськими дизайнерськими студіями щодо створення особливого дизайну для нових китайських автомобілів. Саме Хоуп був автором знаменитого концепту Ford GT90. Крім того, був задіяний в створенні Fiat 500, Opel Zafira(2012) та інших моделей. У своєму інтерв'ю дизайнер поділився першими враженнями про нове місце роботи й команду: "Я впевнений у наших силах – ми зараз власне працюємо над тим, щоб підняти дизайн бренду на європейський якісно новий рівень. Мене надихає динаміка розвитку компанії та потенціал виробництва".

CheryAutomobileCo., Ltd була заснована в 1997 році в місті Уху, провінція Аньхой(КНР). Chery Co. спеціалізується на виробництві автомобілів, а також комплектуючих до них. Chery володіє виробничими лініями повного циклу. У розпорядженні компанії проектно-дослідницькі центри, задіяні в розробці та виробництві кузовів, двигунів, трансмісії та інших комплектуючих. Найбільший в Азії випробувальний центр(R&D Center) належить Chery Сo., яка є найбільшим китайським автовиробником іавтоімпортером.