03.04.2012

«Експрес Кредит» представляє «Легкий» автокредит для Chery

У системі «Експрес Кредит» знову з'явився «Легкий» привабливий кредит від ПАО «ПРОФІН БАНК»*. Як і раніше, його умови поширюються на весь модельний ряд автомобілів Chery, представлених в мережі УкрАВТО. Вигідна відмінність програми – знижені ціни на автомобілі. З 8-го лютого цього року офіційний дистриб'ютор   бренду Chery в Україні, компанія «СІ ЕЙ Автомотів», пропонує знижки на ряд моделей. Для Chery Eastar ціна знижена на 10 440 грн., для Tiggo  - на 10 000 грн., для Beat – на 4160 грн., для Kimo – на 2 480 грн., для Elara – на 2 480 грн., і для QQ – на 2000 грн. Розмір знижки залежить від моделі, комплектації і року випуску автомобіля.

Тепер стати власником автомобіля за вигідною акційною ціною і з доступними кредитними умовами дуже просто. Кредит «Легкий» передбачає можливість оплати первинного внеску  від 0%, а річна процентна ставка складає всього лише 0,01% в гривні. Перевагою є також тривалий термін кредитування - до 5 років,  при цьому комісія за надання кредиту – 2,5% і щомісячна комісія 0,98% від суми кредиту. Оформити кредит з такими «легкими» умовами можливо в період з 01.04.2012 р. до 30.06.2012 р. у відділеннях ПАТ «ПРОФІН БАНК» і автосалонах мережі УкрАВТО.

Щоб дізнатися попередні розрахунки кредитних платежів згідно з умовами акції, скористайтеся зручним і швидким калькулятором Експрес Кредит. Він допоможе швидко порівняти декілька варіантів кредитування і вибрати максимально зручний саме для Вас.

За детальнішою інформацією Ви можете звернутися до наших консультантів у будь-який автосалон мережі УкрАВТО, на сайт www.profinbank.com або подзвонити за номером телефону 0 800 502 310.

*Банківська ліцензія ПАТ «ПРОФІН БАНК», видана Національним банком України №55 від 07.11.2011 року.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 15-ти пропозицій від 9-ти банків-партнерів.