05.04.2012

«ГАРАНТ-АВТО» підтримує рух за безпеку на дорогах.

Компанія «ГАРАНТ-АВТО» стала страховим спонсором 16-ого обласного конкурсу КВК серед юних інспекторів дорожнього руху Чернівецької області, що пройшов під девізом: Молоде покоління за безпечний рух.

0

Днями відбувся фінал конкурсу веселих і кмітливих в Чернівцях, в якому свої знання правил дорожнього руху, кмітливість, і, звичайно ж, гумор, демонстрували ті, хто вже через кілька років будуть їздити по дорогах України, або оберігати безпеку водіїв і пішоходів. Саме тому, дбаючи про майбутнє покоління, український страховик, компанія «ГАРАНТ-АВТО», яка займає провідні позиції в автострахуванні, виступила з підтримкою і стала страховим партнером цього заходу.

В цьому році в конкурсі взяло участь чотири команди, які підготували цікаву й оригінальну програму виступів, з попередньо озвученої тематики. Боротьба за перемогу тривала аж до підбиття результатів, ну а про ступінь напруження говорить те, що переможця і команду, яка посіла друге місце, розділила лише одна десята бала.

0

Підтримка в проведенні та організації таких конкурсів та ініціатив, пов'язаних з вихованням майбутнього покоління та сприяють поліпшенню рівня знань правил дорожнього руху, дисципліни  й обережності на дорогах серед молоді, завжди була важливою складовою діяльності компанії «ГАРАНТ-АВТО». «При проведенні таких конкурсів у процес вивчення дорожньої« азбуки »залучаються сотні дітей. І якщо завдяки таким заходам нам вдасться хоч трохи поліпшити ситуацію на дорогах, ми будемо вважати завдання виконаним», прокоментувала Голова Правління страхової компанії« ГАРАНТ-АВТО », Наталя Шарвадзе.

Дізнатися детальніше про страхову компанію «ГАРАНТ-АВТО», нові продукти, та інші ініціативи, які підтримує український страховик, можна на корпоративному сайті www.garant-auto.com.ua  або відвідавши сторінку-візитку в соціальній мережі http://www.facebook.com/garantauto.ua .

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія буда заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні надає послуги страхування для юридичних та фізичних осіб. Загальна сума відшкодувань, що були виплачені ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2011 року склала понад 150 537 тыс. грн. Щодня компанія виплачує приблизно 500 тис.грн., або близько 2,5 - 3 млн. грн. щотижня.

ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» займає провідні позиції в автомобільному страхуванні КАСКО та ОСЦПВ, займаючи одну з провідних позицій за числом отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогодні, автомобільне страхування займає значну долю страхового портфелю компанії «ГАРАНТ-АВТО». Також активно розвиваються і інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків і т.ін.