11.04.2012

Підписано додаткову угоду про подальший розвиток партнерських зв'язків між ЗІП-АВТО і Вюрт

63187200

Автосервісний філіал «ЗІП-АВТО», що входить до структури Корпорації «УкрАВТО», найбільшого автовиробника, дистриб'ютора і постачальника сервісних послуг в Україні, і компанія «Вюрт-України», дочірнє підприємство німецького концерну «Adolf Würth GmbH & Co. KG », підписали додаткову угоду про подальше розширення і розвиток співпраці, з метою постачання повного спектру продуктів «Вюрт» на сервісні підприємства корпорації «УкрАВТО».

0

Весь асортимент компанії ВЮРТ включає в себе продукцію для автосервісу. Це і хімічні продукти: клеї, очищувачі, пасти, аерозолі, герметики, і протиральні матеріали; засоби захисту; матеріали для електриків; свердла та інше. ВЮРТ має найвищі стандарти якості продукції. Угода фокусується на оптимізацію ланцюжка поставок. Крім того, компанії узгодили спільну маркетингову діяльність.

Метою компанії ЗІП-АВТО є досягнення повного і широкого використання високоякісної продукції ВЮРТ на сервісних станціях корпорації «УкрАВТО» для того, щоб зміцнити якість ремонтних робіт, що в свою чергу має стати важливою перевагою для споживачів.

«Ми співпрацюємо з провідними постачальниками автомобільних компонентів і матеріалів по всьому світу і продовжуємо будувати і зміцнювати свої партнерські відносини з лідерами глобального автосервісного ринку. Німецький концерн «Adolf Würth GmbH & Co. KG» зарекомендував себе, як інноваційна компанія, що вже давно відома на міжнародній арені», - говорить Володимир Рудаков, генеральний директор АФ «ЗІП-АВТО», - «Даною угодою ми піднімаємо нашу співпрацю на новий рівень. Партнерство та співпраця з ВЮРТ займають центральне місце в розвитку нашої компанії».

Довідка:

Компанія ЗІП-АВТО, філія Корпорації УкрАВТО, працює на ринку запасних частин, додаткового обладнання та аксесуарів, масел, автохімії і фарб для автомобілів з ​​квітня 1998 року.АФ «ЗІП-АВТО» - один з лідерів ринку запасних частин України - пропонує якісну продукцію кращих світових брендів, сертифіковану в Європі і Україна. Вона реалізується за допомогою розвиненої дистриб'юторської мережі з урахуванням продуманої системи знижок та оперативної доставки в будь-який регіон України.На сьогоднішній день компанія «ЗІП-АВТО» пропонує клієнтам більше 80 000 найменувань товарів, котрі охоплюють 80 брендів у сферах запасних частин, мастил, додаткового обладнання, автохімії і фарб для автомобілів. Місія компанії «ЗІП-АВТО» - турбота про бізнес клієнта!