11.04.2012

У Києві відбулась гучна прем'єра ультрасучасного автомобільного комплексу - «Автоцентр на Московському»

Головному гравцю українського автомобільного ринку Корпорації УкрАВТО в цьому році виповнюється 20 років! Цією датою була позначена нова епоха в діяльності компанії як Акціонерного товариства, так як насправді Корпорація УкрАВТО працює на ринку України вже більше 40 років. Святкування свого 20-річчя Корпорація УкрАВТО ознаменувала відкриттям ультрасучасного «Автоцентру на Московському». Завдяки ефектному дизайну та архітектурі майбутнього новий автосалон концептуально відрізняється від своїх попередників: зовні його вигляд нагадує інопланетний літаючий об'єкт, а коли знаходишся всередині, відчуваєш себе пасажиром цього космічного корабля.

13

11 квітня відбулось офіційне відкриття нового автомобільного комплексу УкрАВТО - Автоцентру на Московському. Раніше автоцентр був іменований як «ПЕТРІВКА-АВТО», але у зв'язку з його удосконаленням і будівництвом нового автосалону було прийнято рішення про ребрендинг підприємства. Вибір назви «Автоцентр на Московському» пов'язаний в першу чергу з територіальним розташуванням автоцентру, так як знаходиться він безпосередньо на Московському проспекті.

Універсальність і масштабність автомобільного комплексу вражають. З загальною площею в 27 тис. м ² Автоцентр на Московському об'єднав в собі просторий двоповерховий автосалон, бутік фірмових аксесуарів і запчастин, затишну лаунж-зону, станцію технічного обслуговування і новітній центр кузовного ремонту.

12

«Розвиваючи дилерську мережу УкрАВТО, ми в першу чергу прагнемо до вдосконалення рівня обслуговування наших клієнтів. І Автоцентр на Московському явне тому підтвердження. Тут є все, що необхідно вимогливому клієнтову: максимально комфортні умови для придбання авто і повний комплекс сервісних послуг преміум-класу. - Коментує Олександр Козіс, Голова Правління Корпорації УкрАВТО. В цьому році ми так само плануємо відкрити ще кілька удосконалених автоцентрів у Львові, Сумах, Луганську і Одесі. »

У першу чергу, хотілося б відзначити незвичний дизайн автосалону. Дворівнева панорамна будівля, виконана у футуристичному стилі High-Tech, радує око нестандартними архітектурними рішеннями.

Спроектований за принципом «open space», автосалон виділяється великим ступенем скління фасаду. Завдяки величезним вікнам-вітринам створюється відкритий внутрішній простір, а скляні ліфти, розташовані в центрі залу, створюють прекрасний вид на автомобільні новинки, представлені в автосалоні.

11111

Виставковий зал Автоцентру на Московському розрахований на експонування 65 автомобілів. У шоу-румі площею в 4000 м ² представлені автомобілі 6 брендів. Серед них - Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, Opel, Сhevrolet. Так само в Автоцентрі на Московському реалізуються бренди ЗАЗ і Chery.

Крім продажу автомобілів, Автоцентр на Московському буде здійснювати повний комплекс сервісних послуг: від технічного обслуговування автомобілів до кузовного ремонту. Сучасний центр відновлювального ремонту оснащений новітнім обладнанням і розрахований на виконання ремонтних робіт будь-якого рівня складності. Так само Автоцентр на Московському здійснюватиме гарантійне та післягарантійне обслуговування всіх автомобільних марок, представлених в автосалоні.

Сучасний, мультибрендовий, комплексний, футуристичний, комфортний - поєднуючи в собі безліч позитивних характеристик, Автоцентр на Московському по праву претендує на звання «Столиця автомобільного Всесвіту».

Будемо раді вітати Вас в Автоцентрі на Московському!

«Автоцентр на Московському», Київ, пр. Московський, 22. www.am.ukravto.ua

Ласкаво просимо! Welcome! Willkommen!

Довідка:

Українська Автомобільна Корпорація - лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник, дистриб'ютор і постачальник високоякісних сервісних послуг; єдина компанія в Україні з повним циклом виробництва; експортер автомобілів у країни СНД і ближнього зарубіжжя.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-центру УкрАВТО:

Тел. / Факс: (044) 201-15-97

E-mail: pr@ukravto.ua