12.04.2012

«Експрес Кредит»: швидше, ніж можливо.

Дізнатись попереднє рішення банку про отримання кредиту можна без оригінального пакету документів.

З 4 квітня завдяки системі «Експрес Кредит» всі автосалони УкрАВТО Києва та Київської області зможуть запропонувати своїм клієнтам більше, ніж вони очікують. Окрім  звичайної консультації, кожен клієнт зможе оперативно дізнатися попереднє рішення банку про отримання автокредиту.

Це буде можливо за допомогою системи прескорінгу, яка дозволяє направити попередній запит в банк на видачу кредиту без оригінального пакету документів. Все, що потрібно - декілька хвилин часу для заповнення анкетної форми. Кредитний фахівець допоможе швидко відповісти на всі запитання і передасть анкету в банк.

Після отримання позитивного рішення, наш фахівець відразу повідомить про це клієнта і запросить в автосалон для оформлення повноцінного запиту на отримання автокредиту.

Простота і зручність прескорінгу дозволяють якісніше і швидше обслуговувати клієнтів, а отже, ефективніше управляти процесом оформлення кредиту.

До того ж, така система вже встигла стати популярною серед відвідувачів сайту Експрес Кредит. Так, з моменту реалізації форми попереднього рішення на Інтернет-ресурсі,  з грудня минулого року число заповнених анкет перевищило 800. А відсоток позитивних рішень про видачу кредиту по анкетам, направлених в банк, складає 95,7%.

Втілюючи інноваційні інструменти і розробляючи ефективну систему управління    автокредитуванням на всіх етапах, «Експрес Кредит» руйнує стереотипи звичного для всіх поняття кредитування і створює абсолютно нове уявлення про нього.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.