17.04.2012

Компанія «ГАРАНТ-АВТО» стала страховим партнером Всесвітнього Дня Здоров’я.

17.04.2012. Компанія «ГАРАНТ-АВТО» виступила страховим партнером Дня відкритих дверей, організатором якого став «Автосаміт на Столичному».

На початку квітня у всьому світі відзначається Всесвітній День Здоров'я, до якого був приурочений День Відкритих Дверей дилерського центру «Автосаміт на Столичному». Захід для існуючих та потенційних клієнтів, влаштований офіційним дилером Toyota в Україні в якості страхового партнера, підтримала страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО». Це не перший випадок, коли один з найбільших страховиків Україні виступає з ініціативою і сприяє в організації свят, метою яких є популяризація здорового способу життя, сімейних цінностей і, звичайно ж, автомобільного руху як такого.

В цей день гостями дилерського центру стали всі, хто вже вибрав Toyota. Клієнти, які приїхали у вихідний весняний день на свято, завдяки організаторам та страховому партнеру змогли знайти собі заняття до душі. Дорослим була надана можливість пройти тест-драйв на трасі позашляховиків та випробувати повнопривідні автомобілі модельного ряду Toyota, жіночій половини гостей були запропоновані послуги візажиста з можливістю проведення фотосесії. Найменші майбутні клієнти каталися в імпровізованому містечку, де, звісно ж, був «будинок», в якому знаходився офіс страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО».

«Автомобілі Toyota в світі - це практично синонім слова «надійність». Тому ми, як компанія, яка без перебільшення є надійним страховим партнером, для наших клієнтів, не могли залишитися осторонь від цього свята », зазначила Голова Правління страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО», Наталя Шарвадзе.

Дізнатися детальніше про страхову компанію «ГАРАНТ-АВТО», а також про оновлену лінійку страхових продуктів можна на корпоративному сайті компанії за адресою www.garant-auto.com.ua або відвідавши сторінку-візитку в соціальній мережі http://www.facebook.com/garantauto.ua .

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія буда заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні надає послуги страхування для юридичних та фізичних осіб. Загальна сума відшкодувань, що були виплачені ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2011 року склала понад 150 537 тыс. грн. Щодня компанія виплачує приблизно 500 тис.грн., або близько 2,5 - 3 млн. грн. щотижня.

ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» займає провідні позиції в автомобільному страхуванні КАСКО та ОСЦПВ, займаючи одну з провідних позицій за числом отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогодні, автомобільне страхування займає значну долю страхового портфелю компанії «ГАРАНТ-АВТО». Також активно розвиваються і інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків і т.ін.