18.04.2012

«Сервіс в кредит» доступний по всій мережі УкрАВТО

Система «Експрес Кредит» спільно з Банком «Російський Стандарт» потурбувалися про те, щоб всі автовласники завжди мали можливість ремонтувати і обслуговувати свій автомобіль незалежно від наявності необхідних засобів. Тепер на всіх сервісних станціях мережі УкрАВТО діє кредитна програма «Сервіс в кредит», яка дозволяє зберегти сімейний бюджет і заощадити час. Це спеціальні умови кредитування для:

•  технічного обслуговування;

•  покупки запасних частин;

•  встановлення додаткового устаткування або ГБО;

•  робіт по відновленню автомобіля після ДТП.

Прямо на станції УкрАВТО Ви зможете швидко оформити кредит на повний спектр сервісних послуг без довідки про доходи. Для цього потрібно лише мати при собі паспорт і ідентифікаційний код. Протягом години наш фахівець підбере для Вас оптимальне кредитне рішення і підготує пакет документів.

Варто відзначити привабливість ключових акційних умов кредиту від Банку «Російський Стандарт», який доступний для більшості клієнтів:

•  перший внесок від 10% вартості (робіт, додаткового устаткування, ГБО);

•  річна ставка 0,01%;

•  термін кредитування до 9 місяців;

•  щомісячна комісія від 0% до 1,11%;

•  сума кредиту до 20 000 гривень.

Кредитна програма «Сервіс в кредит» від Банку «Російський Стандарт» діє на всіх сервісних підприємствах мережі УкрАВТО по всій території України.

Детальнішу інформацію можна дізнатися у співробітників  сервісних станцій Корпорації УкрАВТО або за номером гарячої лінії 0 800 502 310.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.

ПАТ «Банк Російський Стандарт» (Україна) є частиною Групи компаній «Російський Стандарт», яка займає лідируючі позиції на ринку Росії в наданні фінансових послуг, а також в створенні і розвитку торговельних марок категорії «преміум». Банк Російський Стандарт в Україні заснований в 2006 році. Основний вид діяльності Банку — роздрібне кредитування. Банк має представництва у всіх регіонах України і більш ніж 3700 пунктів продажів банківських продуктів і послуг в 250 населених пунктах країни. Клієнтська база налічує близько 500 тисяч діючих роздрібних клієнтів.

Контактний телефон: 0 800 300 880