18.04.2012

Chery International встановила новий рекорд продажів

Компанія Chery International, структурний підрозділ Chery Automobile Co., Ltd., експортер автомобілів Чері, напередодні свого 10-річчя встановила новий рекорд продажів.

У І кварталі 2012 року компанія експортувала 35 287 автомобілів, таким чином, продажі зросли на 23,3% в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року. У березні цього року був встановлений ще один рекорд на противагу показникамминулихроків: 12 429 автомобілів. Якрезультат, компанія Chery сталанайбільшимкитайськимекспортеромлегковихавтомобілів: загальний експорт становить 660 000 автомобілів. З урахуванням послаблення на глобальному авторинку в останні роки, Chery «переламала» тенденцію й продемонструвала справжню далекоглядність в стратегії просування бренду й збуту автомобілів.

0

Таких блискучих результатів експортеру вдалося досягти завдяки двом основним моментам: перш за все – локалізація R & D-напрямків (дослідження й розвиток) і посилення виробничих потужностей, оптимізація співвідношення (більше 50%) зарубіжного виробництва і локального, і як наслідок – оптимізація виробництва експортної продукції, збільшення частки елітних моделей – понад 70%, серед яких Tiggo, М11 та інші, а також вдосконалення технічних можливостей авто.

Успіх у компанії передувала серія стратегічних рішень, втілених ще в 2011 році. Її можна окреслити як «Entering and Taking Roots», буквально «входження й закорінення», процеси, які стають очевидними й щодалі виразнішими. Подальше зростання зарубіжних виробничих потужностей збільшило співвідношення зарубіжної продукції: сьогодні укомплектовані 16 виробничих баз, які також впливають і на прилеглі ринки, плюс розвинена дилерська мережа – 100 основних дилерів, понад 1000 точок продажу.  Крім того, в умовах жорсткої конкуренції на зарубіжних ринках, компанія Chery Со. пройшла шлях від конкуренції на рівні цін, конкуренції у співвідношенні «ціна-якість» і до виробництва елітних автомобілів. Адже окрімTiggo й М11 Сhery.Со. розробила якісно новумодель E5 і деякі інші новинки, які отримали визнання у світі.

0

Компанія й надалі активно працює на глобальному ринку, безумовно, ще більше коштів інвестуватиме в нові технології й зробить усе для успішного майбутнього глобального бренду.

З 23 по 24 квітня в Пекіні пройде Міжнародна ділова конференція Сhery, присвячена 10-річчю компанії. В честь Дня народження Chery International, топ-менеджмент корпорації разом із дилерами зі всього світу й партнерами Сhery Co. обговорюватиме досягнення (останніх 10 років) Сhery й інші питання, дотичні до майбутнього взаємовигідного співробітництва. В рамках зустрічі буде заслуханий повний звіт роботи на зовнішніх ринках, стратегії просування й збуту, післяпродажного обслуговування, а також тематичні конференції з реклами, регіональні конференції обміну досвідом і створення високоефективної безпрограшної платформи для дилерів з різних країн. Між тим, відбудеться нагородження дилерів, які зробили видатний внесок у розвиток спільного бізнесу закордоном. Гості також відвідають Пекінський Автосалон’ 2012, де зможуть побачити найтехнологічніші новинки Сhery, зокрема, концепт-кари - кросовер ТХ і футуристичний Ant.