22.03.2012

KIA на Facebook: вболівай граючи!

Хоча до UEFA EURO 2012TM лишилось менше 3 місяців, KIA, як офіційний партнер UEFA EURO 2012TM, робить його ближчим до Вас і дарує нагоду виграти сертифікат на квиток UEFA EURO 2012TM!

Що для цього треба? Стати шанувальником www.facebook.com/kia.ua та грати в улюблену гру мільйонів – футбол:http://apps.facebook.com/kiaeurotemp !

Вашим бомбардиром стане автомобіль КІА, який Ви оберете за своїм вподобанням!

Щотижня, протягом 3 місяців, ми будемо визначати найкращих бомбардирів і вітати переможців, які влітку зможуть відвідати матчі UEFA EURO 2012TMв Україні!

Перші переможці вже відомі, не баріться і ви!

Грайте, забивайте голи та запрошуйте друзів, і фортуна посміхнеться вам!

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, OptimaPicanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com