11.04.2012

КІА Драйв Тур 2012: вчетверте, для квартету міст!

КІА Драйв тур, щорічне свято тест-драйвів розпочнеться зовсім скоро!

Проект стартуватиме в Одесі, 28 квітня. Саме тут, в найвеселішому місті України, жителі та гості міста зможуть відчути всю нестримну енергію, яка незмінно супроводжує КІА Драйв Тур вже протягом чотирьох років! Цього року КІА, як офіційний партнер ЄВРО-2012, має цілий комплекс заходів, пов’язаних з футболом!

КІА Драйв Тур -2012 має дуже насичену та запальну програму:

1. Відбудеться презентація аматорського футбольного турніру KIA OPEN CUP 2012, в якому зможуть прийняти участь гравці зі всієї України! Фінальна частина турніру пройде з 21 червня по 1 липня 2012 року в містах Ялта, Одеса, Дніпропетровськ та Луцьк;

2. Родзинками КІА Драйв Туру-2012 стануть конкурси, під час яких можна буде виграти сертифікати на квитки на матчі ЄВРО-2012 (ознайомитись з "ПОЛОЖЕННЯМ ПРО ПРОВЕДЕННЯ РОЗІГРАШУ СЕРТИФІКАТІВ НА ОТРИМАННЯ КВИТКІВ НА МАТЧІ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ФУТБОЛУ «ЄВРО-2012» (для учасників тест-драйвів " можна тут);

3. Звичайно ж, особливістю КІА Драйв Туру є тест-драйви, завдяки яким всі охочі можуть познайомитись ближче з яскравими автомобілями КІА та відчути світогляд корпорації КІА Моторс, який втілений в кожному з автомобілів бренду;

4. Для гостей заходу будуть презентовані нові моделі: КІА Rio, Optima та оновлений Soul, а також автомобілі, присвячені партнерству КІА та UEFA: KIA Cerato KOUP, Soul та Sportage UEFA EURO 2012 Limited Edition!

5. Для наймолодших гостей заходу пройдуть конкурси та змагання, переможці отримають шанс винести м’яч під час матчів ЄВРО-2012, ставши переможцями програми Official Match Ball Carrierвід КІА.

Географія та дати проведення

28.04, Субота - Одеса - Дилерський центр «Одеса-Авто», вул. 25-ї Чапаївської дивізії, 15а;

01.05, Вівторок – Луцьк - Дилерський центр «Волинь-Авто», вул. Рівненська, 145;

05.05, Субота – Сімферополь - Дилерський центр «Таврія-Авто», вул. Бородіна, 12;

12.05, Субота – Дніпропетровськ - Дилерський центр «Аеліта», вул. Булигіна, 16.

KIA DRIVE TOUR

Щорічний захід, в рамках якого відвідувачі мають можливість познайомитись із модельним рядом KIA, взяти участь у конкурсах, виграти цінні призи та просто відпочити всією родиною у компанії «KIA»

Подарувати гарний настрій у вихідний день, в компанії з найяскравішим автомобільним брендом, саме це – філософія КІА Драйв Туру.

Саме на КІА Драйв Турі зароджуються симпатії до автомобілів КІА, адже неймовірний дизайн, надсучасне оснащення, привабливі ціни та 7 років гарантії роблять вибір автомобіля КІА єдиним логічним рішенням.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, OptimaPicanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com