19.04.2012

КІА Open Cup: KIA шукає футболістів!

Саме так, адже не за горами початок аматорського футбольного турніру від КІА – КІА Open Cup! Реєстрація вже почалась!

Офіційний дистриб’ютор КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» запрошує позмагатись усіх чоловіків, яким виповнилось 18 років і які люблять найпопулярнішу гру в світі!

Що треба? Згадайте ваших друзів – чи не це майбутні чемпіони КІА Open Cup, які тріумфально поїдуть з турніру на новенькому КІА Sportage? Якщо так – заходьте на сайт www.opencup.kia.ua та реєструйте сімох гравців!

Ігри пройдуть в одній з чотирьох ліг: лізі Волині, Криму, Одеси та Дніпропетровську! Ви маєте право обрати в якому з регіонів пройдуть ваші майбутні баталії! Фінал КІА Open Cup відбудеться в столиці 1 липня, де команда переможців змагатиметься за головний приз турніру – зухвалий КІА Sportage!

Реєструйтесь та починайте грати в улюблену гру мільйонів, а жагу до перемоги забезпечить КІА!

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, OptimaPicanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com