30.01.2011

Нове покоління Rio – наступний значний крок в революції дизайну

Перші офіційні скетчі наступного покоління  KІА Rio демонструють потужний, зухвалий дизайн, який позначає «наступний значний крок» в безперервній революції дизайну.

Нова модель є довшою, нижчою та ширшою за існуючий Rio, вона розроблена щоб привнести емоційний виклик в сегмент B, націлюючись на прогресивних, енергійних власників  віком від 25 до 49 років.

«Спортивна та елегантна», як її описує Головний дизайнер КІА  Пітер Шрайєр, новинка B-класу має округлі риси задньої частини кузова та характерну лінію, яка піднімається від переднього колеса і надає відчуття безперервності руху, навіть в стані спокою. Всередині, новий Rio запропонує якість, яка зазвичай асоціюється з більшими та дорожчими моделями.

«Останнім часом, трендом все частіше стає зменшення розмірів та габаритів, і автомобіль B-класу, привабливий як абсолютно новий Rio, з функціональним місцем водія, та комплектаціями з багатими опціями інтер’єру, безсумнівно, допоможуть клієнту почуватись більш комфортно, зробивши цей вибір. Новий Rio - це наступний великий крок у революції дизайну КІА і ми очікуємо що він стане ще популярнішим за нинішній автомобіль», - наголошує Сун Нам Лі, Директор Зовнішнього Маркетингу Корпорації КІА Моторс.

Світова презентація нового KІА Rio відбудеться на Женевському Міжнародному Автосалоні 1 березня 2011 року.

За підсумками продажів автомобілів на зовнішніх ринках 2010 року нинішня модель KІА Rio посіла 3 місце з результатом у більш ніж 205,000 одиниць.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 11 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Venga та Абсолютно Новий Sportage.

Винятково висока якість продукції – ключова складова філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

Корпорація KIA Motors Corporation, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com