16.05.2012

Екпрес Кредит для автомобілів з пробігом

Пропозиції системи «Експрес Кредит» розробляються для тих, хто уміє бачити можливості і сміливо втілює свої плани в життя.

Тепер з допомогою Експрес Кредит можна легко придбати популярні марки авто з пробігом. Адже саме тут представлений широкий вибір кращих кредитних умов від надійних банків-партнерів, які розроблені з максимальним обліком інтересів і бажань кожного клієнта.

Наприклад, UniCredit Bank (ПАТ «Укрсоцбанк») готовий надати кредит на б/у авто з авансом від 20% і максимальним терміном кредитування до 5 років. При цьому клієнт вільний від сплати щомісячних комісій і сам може вибрати схему погашення – класичну або ануїтет.

Так, Мета Банк пропонує кредитну програму з річною процентною ставкою вже 21,80%  в гривні і первинним внеском від 35%. Кредит можна оформити на строк до 5-ти років,  при цьому важно відзначити, що щомісячні комісії відсутні.

Також клієнт може скористатися цікавою кредитною програмою від Всеукраїнського Банку Розвитку. Її умови передбачають: аванс від 25%, термін кредитування до 5 років, фіксовану процентну ставку 15,99% річних в гривні, щомісячну комісію 0,22% і  відсутність разових комісій.

Разом із спеціальними програмами кредитування система Експрес Кредит створила ще й комфортні умови для швидкого і якісного оформлення кредиту з мінімальним пакетом документів. Переконаєтеся в цьому особисто. Скористатися спеціальними умовами кредитування для автомобілів з пробігом можливо в м. Київ,  Авторинок «Центральний».

Щоб детальніше дізнатися про програми, що діють, звертайтеся по номеру гарячої лінії 0 800 502 310 або відвідаєте сайт www.express-group.com.ua. У нас Ви завжди зможете отримати професійну консультацію кредитних фахівців, які допоможуть підібрати найоптимальніший і вигідніший спосіб кредитування.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації «УкрАВТО». На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.