16.05.2012

СК «Експрес Страхування» розпочала продаж полісів ОСЦПВ

Страхова компанія «Експрес Страхування» отримала право реалізації полісів ОСЦПВ. Таке рішення було прийняте 27 квітня 2012 року на загальних зборах  членів Моторного (транспортного) страхового бюро України*.

За результатами голосування (68 страховиків з 73 проголосували «за») компанія стала асоційованим членом МТСБУ.

З травня місяця 2012 року СК «Експрес Страхування» зможе гарантувати свої клієнтам не лише своєчасність виплат по договорам КАСКО, але й виконання зобов'язань по відшкодуванню збитків, які її клієнти можуть заподіяти транспортним засобам і здоров'ю інших учасників руху.

Усвідомлюючи всю міру відповідальності при реалізації полісів ОСЦПВ, страхова компанія «Експрес Страхування» готова підтвердити свою надійність і відкритість, а також професійну готовність оперативно здійснювати узяті на себе зобов'язання перед страхувальниками по даному виду страхування.

Завдяки широкій регіональній присутності компанії, кожен бажаючий зможе швидко і зручно придбати поліс ОСЦПВ в будь-якому автосалоні або на СТО мережі УкрАВТО.

Відзначимо, що згідно із законодавством України підставами для отримання права реалізації полісів ОСЦПВ є відповідність ліцензійним умовам. Вони містять підвищені вимоги відносно: розміру статутного фонду, фінансової надійності, досвіду роботи на ринку добровільного страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів, сформованих страхових резервів, наявності кваліфікованого персоналу і можливостей обробки претензій на всій території України.

*Моторне (транспортне) страхове бюро України є єдиним об'єднанням страховиків, які здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам.

ТДВ «Експрес Страхування» – динамічна страхова компанія, заснована за участю лідера ринку автотранспорту України – Корпорації «УКРАВТО». Компанія має ліцензії на 22 види страхування. Для задоволення потреб різних клієнтів «Експрес  Страхування» використовує широкий ряд програм страхування, цілодобову підтримку користувачів по всій Україні і якісне обслуговування клієнта впродовж всього терміну страхування.

Ліцензія № 429899 від 04.11.2008

Телефон гарячої линії: 0-800-502-300