18.05.2012

У Львові відкрився перший концептуальний автосалон ЗАЗ

Український бренд ЗАЗ виходить на новий рівень розвитку дилерської мережі. Так, днями відбулося відкриття першого концептуального автосалону ЗАЗ - "Галичина-Авто".

1Автосалон виконаний з використанням єдиних корпоративних стандартів ЗАЗ. У ньому - затишний шоу-рум, станція технічного обслуговування, магазин фірмових аксесуарів і запчастин.

«Нові салони - це новий виток розвитку бренду. Відкриваючи фірмові салони, ми прагнемо зробити все можливе, щоб покупці автомобілів ЗАЗ змогли відчути турботу про себе і нову якість обслуговування, зокрема, щоб не відставати від заданого темпу модернізації та впровадження нових технологій, що проводяться паралельно на Запорізькому автомобілебудівному заводі», - коментує Генеральний директор дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький і запевняє, що це лише перший фірмовий салон ЗАЗ: в планах тільки на цей рік - відкриття ще п'яти концептуальних автосалонів з широкою географією по всій території України.

В автосалоні клієнт може скористатися послугами страхових компаній, а також вибрати найбільш прийнятну кредитну програму, ознайомитися з автомобільними новинками і підібрати омріяний автомобіль, вибравши з численних модифікацій і широкої колірної гами.

"Галичина-Авто" став просто новим автомобільним світом для клієнтів - відзначили перші відвідувачі.

Олександр Козіс, Голова правління корпорації «УкрАВТО», акцентував увагу на тому, що всі роботи в цьому салоні виконані руками українських працівників, що є доказом того, що українці можуть робити якісно: «Іноземні партнери, приїжджаючи сюди, відзначають європейську якість та високий рівень підприємства».

2Символічним елементом заходу стала презентація нового автомобіля з життєствердною назвою - VIDA. Автомобіль, назва якого з іспанського перекладається - «життя», ніби вніс перспективне віяння в оновлений автосалон.

Відкриття концептуального салону ЗАЗ ще раз підтвердило на ділі, що стратегія розвитку українського бренду спрямована не тільки на модернізацію виробництва та підвищення якості автомобілів, а й в бік якісного обслуговування багатотисячної армії клієнтів ЗАЗ. Свідчення  тому - постійний розвиток дилерської мережі і поява фірмових автосалонів і станцій техобслуговування ЗАЗ. На даний момент дилерська мережа в Україні налічує понад 150 салонів і місць продажу в усіх регіонах України.

Ми зробимо все від нас залежне, щоб Ви по-справжньому відчули нашу турботу!

Чекаємо всіх у концептуальному дилерському центрі "Галичина-Авто" за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 282. Детальна інформація на  сайті дилера.

За додатковою інформацією, фото- і відеоматеріалами звертайтеся до Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» до відділу реклами та зв'язків із громадськістю:

тел.: 0 (44) 201-33-03

e-mail: pr@ukravtozaz.com

Більше інформації  Facebook

Вконтакте

А також на офіційному каналі   YouTube