29.05.2012

Конкурс «Я і МОЯ ТАЧКА»

0

Компанія «ЗІП-АВТО», Автосервісна філія АТ «Українська автомобільна корпорація», оголошує фотоконкурс «Я і МОЯ ТАЧКА».

Для участі в конкурсі «Я і МОЯ ТАЧКА» ​​потрібно:

1. Сфотографуватися на тлі свого автомобіля так, щоб автомобіль можна було добре роздивитися.

2. «Лайкнути» (натиснути «Мені подобається») сторінку ЗІП-АВТО в мережі Facebook.

3. Розмістити конкурсну фотографію на сторінці Facebook / ЗІП-АВТО, вказавши своє ПІБ, вік і місто проживання.

4. Усі розміщені фотографії потрапляють в спеціально створений альбом на сторінці Facebook / ЗІП-АВТО "Конкурс. Я і МОЯ ТАЧКА. Голосування».

5. Запросити друзів проголосувати за свою конкурсну фотографію в фотоальбомі ЗІП-АВТО "Конкурс. Я і МОЯ ТАЧКА. Голосування».

Фотографії приймаються з 25 травня 2012 року по 10 липня 2012 року. Голосування за кращу фотографію «Я і МОЯ ТАЧКА» ​​проходитиме з першого конкурсного дня 25 травня 2012 по 10 липня 2012 року.

11 липня 2012 за результатами голосування буде визначений 1 переможець. Переможець буде нагороджений цінними призами: «портативною акустичною системою PS-220S; авто сигналізацією Convoy XS-8 v.2; автомобільною навігаційною системою Prology iMap 400 M», що люб'язно надані нашими партнерами: компанією «Карма Діджитал» і «Іском Сервіс». Більше інформації про цінні призи читайте в прикріпленому файлі.

Про всі конкурсні умови і правила можна ознайомитися в нотатках, опублікованих на Facebook / ЗІП-АВТО або у вкладеному файлі «Правила участі у Конкурсі« Я і МОЯ ТАЧКА ».

Бажаємо успіхів! І з задоволенням оголошуємо КОНКУРС ВІДКРИТИМ.

Довідка:

Компанія ЗІП-АВТО, філія Корпорації УкрАВТО, працює на ринку запасних частин, додаткового обладнання та аксесуарів, масел, автохімії і фарб для автомобілів з ​​квітня 1998 року. АФ «ЗІП-АВТО» - один з лідерів ринку запасних частин України - пропонує якісну продукцію кращих світових брендів, сертифіковану в Європі і Україна. Вона реалізується за допомогою розвиненої дистриб'юторської мережі з урахуванням продуманої системи знижок та оперативної доставки в будь-який регіон України. На сьогоднішній день компанія «ЗІП-АВТО» пропонує клієнтам більше 80 000 найменувань товарів, котрі охоплюють 80 брендів у сферах запасних частин, мастил, додаткового обладнання, автохімії і фарб для автомобілів. Місія компанії «ЗІП-АВТО» - турбота про бізнес клієнта!

Компанія «Карма Діджитал» представляє на ринку України продукцію ТМ Prology - одного з лідерів ринку Car Audio і Multimedia. ТМ Prology - це широкий модельний ряд портативних навігаторів, мультимедійних центрів, у тому числі з підтримкою навігації, РК-моніторів (стельових, що вбудовуються в підголовники автомобільних крісел, стаціонарних, моторизованих і консольного типу), телевізорів з розміром екрану від 7 до 10 дюймів, DVD/CD/MP3-ресіверов, ТВ-тюнерів, антен і різноманітних аксесуарів. Працюючи на ринку вже більше 15 років і зарекомендувавши себе як стабільний і надійний бренд, Prology по праву вважається одним з провідних виробників на ринку автомобільної аудіо та відеотехніки. Сьогодні Prology є одним з лідерів ринку портативних навігаційних систем, представляючи модельний ряд пристроїв з різним функціоналом: від найпростіших моделей до найскладніших навігаторів з можливістю виходу в Інтернет і показом пробок в режимі онлайн, що стало можливим завдяки підтримці бездротової технології Bluetooth ® або вбудованому GPRS модему.

Напрямок діяльності компанії «Іском Сервіс» – оптова торгівля автомобільною електронікою та аксесуарами провідних виробників.

Своїм клієнтам компанія пропонує: автомобільні аудіо та мультимедіа компоненти (Shuttle, SteelMate), автосигналізації (Convoy, SteelMate, Segura), охоронно-протиугінні системи (Segura), механічні протиугінні пристрої (Bear Lock, Defend Lock, Гарант Консул), ксенон (Convoy, MICHI), паркувальні радари (Convoy, SteelMate), GPS-навігатори (Shuttle), аксесуари для інсталяції, антени, шумоізоляційні та оздоблювальні матеріали, та багато іншого.

«Іском Сервіс»  тісно співпрацює з відомими компаніями-виробниками автоелектроніки з Росії, Чехії, Польщі, Швеції, Китаю, Тайваню, Гонконгу, Південної Кореї, а також іншими підприємствами Південно-Східної Азії.

На додаток до широкого асортименту продукції клієнти отримують високий рівень гарантійного та післягарантійного обслуговування товару, а також професійні технічні консультації.