07.06.2012

«Експрес Кредит» для Ваших шин

Можливості з «Експрес Кредит» як завжди безмежні, і цьому є підтвердження. Для тих, хто не любить чекати система «Експрес Кредит» пропонує унікальну пропозицію.

З 01.06.2012 року на всіх сервісних станціях мережі  УкрАВТО можна швидко і легко оформити кредит  на шини для автомобіля.

Завдяки акційній програмі  від Банку «Російський Стандарт» і її привабливим умовам оформити покупку нових покришок в кредит дуже просто. Для цього досить лише внести перший внесок в розмірі від 10% і обрати найкращі шини.  Кредит надається на максимальний термін до 12 місяців з неймовірно низькою річною ставкою 0,01% і щомісячною комісією 2%.

Переваги даної пропозиції – це зручність і заощадження часу, адже оформити кредит можна прямо на станції сервісного обслуговування без довідки про доходи, з мінімальним пакетом документів і протягом години.

Тепер, немає необхідності заощаджувати кошти гроші на нові шини – «перевзути» свій автомобіль можна вже сьогодні!

За детальнішою інформацією Ви завжди можете звернутися до співробітників  сервісних станцій Корпорациї УкрАВТО або за номером гарячої лінії 0 800 502 310.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.

*ПАТ «Банк Російський Стандарт» (Україна) є частиною Групи компаній «Російський Стандарт», яка займає лідируючі позиції на ринку Росії в наданні фінансових послуг, а також в створенні і розвитку торговельних марок категорії «преміум». Банк Російський Стандарт в Україні заснований в 2006 році. Основний вид діяльності Банку — роздрібне кредитування. Банк має представництва у всіх регіонах України і більш ніж 3700 пунктів продажів банківських продуктів і послуг в 250 населених пунктах країни. Клієнтська база налічує близько 500 тисяч діючих роздрібних клієнтів.

Контактний телефон: 0 800 300 880