07.06.2012

Конкурс «Я і МОЯ ТАЧКА» проходить на Facebook/Автосервисный-филиал-ЗИП-АВТО

Заводьте двигуни та готуйте фотоапарати!

Компанія ЗІП-АВТО, автосервісна філія корпорації «УкрАВТО», оголосила фотоконкурс «Я і МОЯ ТАЧКА» на Facebook. Всі автовласники запрошуються поділитися своєю фотографією на сторінці Facebook/Автосервисный-филиал-ЗИП-АВТО, щоб виграти цінні призи до свого автомобіля: акустичну систему PIT, портативну навігаційну систему PROLOGY і сигналізацію CONVOY.

До участі в конкурсі приймається будь-яка фотографія, на якій добре можна розглянути як господаря автомобіля, так і автомобіль (до 10 липня 2012 року включно).

Щоб потрапити на «Конкурс «Я і МОЯ ТАЧКА» дотримуйтесь трьох простих кроків на www.facebook.com/Автосервисный-филиал-ЗИП-АВТО.

Перший крок: натисніть кнопку «Мне нравиться».

Крок другий: розмістіть самостійно фотографію і підпишіть її, вказавши ПІБ, місто проживання, вік.

Третій крок: запросіть своїх друзів проголосувати за Вашу конкурсну фотографію в альбомі «Конкурс «Я и МОЯ ТАЧКА» ГОЛОСОВАНИЕ».

Переможець буде визначений згідно найбільшої кількості користувачів, які проголосували за фотографію до 10 липня 2012 року.

«Цей конкурс організований нами для того, щоб залучити водіїв до нашої сторінки, для підвищення обізнаності про інтернет-магазин автозапчастин E-ZIPAVTO.com, як доступної альтернативи, коли прийде час відновити свій автомобіль», - говорить фахівець з реклами АФ «ЗІП-АВТО» Войтенко О.О. - «Адже на сторінці Facebook/Автосервисный-филиал-ЗИП-АВТО користувачі отримують доступ до всіх новин компанії, поточних акцій, спецпропозицій, щоденних гарячих позицій інтернет-магазину. Нами будуть розроблятися не менш цікаві рубрики, що привернуть увагу будь-якого користувача. Наприклад, вже в цьому місяці ми готуємо нову рубрику «Календар автомобільних справ». Заходьте на нашу сторінку і дізнайтеся більше».

Детальну інформацію з питань організації, проведення, участі та підведення підсумків конкурсу «Я і МОЯ ТАЧКА» Ви можете отримати:

Довідка:

Компанія ЗІП-АВТО, філія Корпорації УкрАВТО, працює на ринку запасних частин, додаткового обладнання та аксесуарів, масел, автохімії і фарб для автомобілів з ​​квітня 1998 року. АФ «ЗІП-АВТО» - один з лідерів ринку запасних частин України - пропонує якісну продукцію кращих світових брендів, сертифіковану в Європі і Україна. Вона реалізується за допомогою розвиненої дистриб'юторської мережі з урахуванням продуманої системи знижок та оперативної доставки в будь-який регіон України. На сьогоднішній день компанія «ЗІП-АВТО» пропонує клієнтам більше 80 000 найменувань товарів, котрі охоплюють 80 брендів у сферах запасних частин, мастил, додаткового обладнання, автохімії і фарб для автомобілів. Місія компанії «ЗІП-АВТО» - турбота про бізнес клієнта!

Компанія «Карма Діджитал» представляє на ринку України продукцію ТМ Prology - одного з лідерів ринку Car Audio і Multimedia. ТМ Prology - це широкий модельний ряд портативних навігаторів, мультимедійних центрів, у тому числі з підтримкою навігації, РК-моніторів (стельових, що вбудовуються в підголовники автомобільних крісел, стаціонарних, моторизованих і консольного типу), телевізорів з розміром екрану від 7 до 10 дюймів, DVD/CD/MP3-ресіверов, ТВ-тюнерів, антен і різноманітних аксесуарів. Працюючи на ринку вже більше 15 років і зарекомендувавши себе як стабільний і надійний бренд, Prology по праву вважається одним з провідних виробників на ринку автомобільної аудіо та відеотехніки. Сьогодні Prology є одним з лідерів ринку портативних навігаційних систем, представляючи модельний ряд пристроїв з різним функціоналом: від найпростіших моделей до найскладніших навігаторів з можливістю виходу в Інтернет і показом пробок в режимі онлайн, що стало можливим завдяки підтримці бездротової технології Bluetooth ® або вбудованому GPRS модему.

Напрямок діяльності компанії «Іском Сервіс» – оптова торгівля автомобільною електронікою та аксесуарами провідних виробників.

Своїм клієнтам компанія пропонує: автомобільні аудіо та мультимедіа компоненти (Shuttle, SteelMate), автосигналізації (Convoy, SteelMate, Segura), охоронно-протиугінні системи (Segura), механічні протиугінні пристрої (Bear Lock, Defend Lock, Гарант Консул), ксенон (Convoy, MICHI), паркувальні радари (Convoy, SteelMate), GPS-навігатори (Shuttle), аксесуари для інсталяції, антени, шумоізоляційні та оздоблювальні матеріали, та багато іншого.

«Іском Сервіс»  тісно співпрацює з відомими компаніями-виробниками автоелектроніки з Росії, Чехії, Польщі, Швеції, Китаю, Тайваню, Гонконгу, Південної Кореї, а також іншими підприємствами Південно-Східної Азії.

На додаток до широкого асортименту продукції клієнти отримують високий рівень гарантійного та післягарантійного обслуговування товару, а також професійні технічні консультації.