13.06.2012

Smart в кредит: все краще доступне

Для всіх бажаючих придбати одну із найяскравіших і довгоочікуваних автоновинок  літа від компанії «АвтоКапітал»* –  сіті-кар марки smart  – у нас є хороші новини. З 01.06.2012 в системі «Експрес Кредит» з'явився ряд кредитних програм здатних зробити Вашу мрію реальністю вже сьогодні.  Не варто відкладати яскраве життя на потім, якщо літо вже у розпалі. Прийшов  Ваш час розтинати вулиці на новенькому smart!

Різноманітність спеціальних умов від ряду банків-партнерів системи «Експрес Кредит» дозволяє вибрати найоптимальніший кредит для покупки Вашого smart.  Крім того, оформлення  займе зовсім мало часу – від 1 години.

Ключові умови кредитних програм в системі «Експрес Кредит» для smart:

•  Мінімальний аванс від 0% до 10%

•  Максимальний термін кредитування до 10 років

•  Процентні ставки від  0,01%

•  Швидке і комфортне оформлення кредиту

Дізнатися детальнішу інформацію Ви зможете по номеру телефону 0 800 502 310. Наші кредитні фахівці допоможуть не лише обрати відповідну для Вас кредитну програму, але й зроблять попередні розрахунки кредитних платежів. Переконайтеся самі в доступності мрії на сайті www.express-credit.com.ua.

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 16-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.

www.express-credit.com.ua

*Компанія «АвтоКапітал» – офіційний імпортер автомобілів Mercedes-Benz в Україні, генеральне представництво Daimler AG в Україні і невід'ємна частина Корпорації «УкрАВТО».   Дилерська мережа компанії «АвтоКапітал» налічує 20 представництв в найбільших містах України.

Контактний телефон: 0-800-500-1-60

www.mercedes-benz.ua