14.06.2012

Новий партнер ЗІП-АВТО - Hunter Engineering Company

0

Центр Сервісного Обладнання автосервісного філіалу «ЗІП-АВТО» ПАТ «УкрАВТО», найбільшого автовиробника, дистриб'ютора і постачальника сервісних послуг в Україні, і Hunter Engineering Company (США), підписали угоду про співробітництво, з метою постачання повного спектра обладнання для обслуговування легкових і вантажних автомобілів TM «Hunter» на сервісні підприємства корпорації «УкрАВТО». З постачальником світового масштабу було укладено дилерський контракт, і поставка першої партії обладнання очікується в самий найближчий час.

Hunter Engineering Company розробляє, виробляє і постачає широку номенклатуру устаткування для обслуговування легкових та вантажних автомобілів, включаючи комп'ютерні стенди розвал-сходження і платформні підйомники, гальмівні лінії і аналізатори підвіски, балансувальні та шиномонтажні верстати, а також верстати для проточки гальмівних дисків і барабанів.

Компанія Hunter   Engineering є світовим лідером в області автомобільних систем розвал-сходження. Професійна команда фахівців Hunter розробила і запатентувала безліч ексклюзивних технологій, які зробили обладнання Hunter найбільш прибутковим і таким, що швидко окупається.

Виробнича лінійка включає в себе як стенди початкового рівня, розраховані на невеликі автосервіси, так і повнофункціональні стенди з камерної системою вимірювання 3D, розраховані на великий потік автомобілів. Компанія Hunter виробляє спеціальну лінійку обладнання, омологовані провідними німецькими виробниками BMW AG, Daimler і Volkswagen-Audi Group. У цю лінійку входять як інфрачервоні стенди (VAG 1944, HTA-MB ​​і BMW KDS Hunter 81 33 0 394 722), так і стенди на основі 3D-технології (VAS 6292, HTA-MB​​-R і BMW KDS II Hunter 81 33 0 394740). Також є схвалення від великого числа європейських, японських і американських автовиробників для стандартних стендів Hunter.

Всі електронні компоненти збираються і тестуються в США. Hunter не має належних йому заводів в Китаї або інших країнах.

Довідка:

Компанія ЗІП-АВТО, філія Корпорації УкрАВТО, працює на ринку запасних частин, додаткового обладнання та аксесуарів, масел, автохімії і фарб для автомобілів з ​​квітня 1998 року.АФ «ЗІП-АВТО» - один з лідерів ринку запасних частин України - пропонує якісну продукцію кращих світових брендів, сертифіковану в Європі і Україна. Вона реалізується за допомогою розвиненої дистриб'юторської мережі з урахуванням продуманої системи знижок та оперативної доставки в будь-який регіон України.На сьогоднішній день компанія «ЗІП-АВТО» пропонує клієнтам більше 80 000 найменувань товарів, котрі охоплюють 80 брендів у сферах запасних частин, мастил, додаткового обладнання, автохімії і фарб для автомобілів. Місія компанії «ЗІП-АВТО» - турбота про бізнес клієнта!

Для получения дополнительной информации, обращайтесь  в Центр Сервисного Оборудования  тел.: 8 044 201 62 13; e-mail: _service2@zipavto.com