21.06.2012

Компанія «ГАРАНТ-АВТО» розробила програму «Майно, відповідальність - БІЗНЕС»

21.06.2012. Український страховик, який надає послуги страхування для приватних та юридичних осіб, розробив програму страхування «Майно, відповідальність - БІЗНЕС».

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» продовжує роботу по розширенню асортименту страхових продуктів для клієнтів, які звертаються в компанію з метою захистити від несподіванок своє рухоме або нерухоме майно. Новий продукт буде цікавий як юридичним особам, так і фізичним особам-підприємцям.

Новий продукт створювався для клієнтів, яким необхідно застрахувати майно комерційного або промислового призначення, а також відповідальність перед третіми особами. Програма страхування передбачає надання захисту фінансових інтересів клієнтів, які на законних підставах володіють, користуються або розпоряджаються нерухомістю, яка використовується в комерційній чи промислової діяльності. Програма дозволяє захистити клієнта від непередбачених витрат, які можуть виникнути в результаті настання страхового випадку, для відшкодування шкоди, заподіяної життю, здоров'ю або майну третіх осіб внаслідок здійснення господарської діяльності в межах приміщень нежитлового фонду, або в результаті використання таких приміщень за їх функціональним призначенням без провадження господарської діяльності.

За програмою «Майно, відповідальність - БІЗНЕС» на страхування приймається майно, яке на думку клієнта потребує надійного страхового захисту. Варто зазначити, що даний вид страхування є добровільним. Але, при цьому, за даними власних досліджень компанії «ГАРАНТ-АВТО», все більше клієнтів вважають його необхідністю. Також, за цією програмою приймається на страхування загальна цивільна відповідальність за шкоду, заподіяну життю, здоров'ю або майну третіх осіб внаслідок здійснення господарської діяльності клієнта, яка проводиться в межах приміщень нежитлового фонду, або в результаті використання таких приміщень за їх функціональним призначенням без проведення господарської діяльності, в період дії договору страхування.

Крім цього, на страхування приймаються, в тому числі такі витрати як: на розчищення, переміщення і організацію захисту, на термінову доставку необхідних коштів. Клієнту також надається можливість вибору розміру франшизи, умов оплати страхового платежу і терміну дії договору страхування. Для зручності клієнтів і простоти процедури укладення договору, щоб отримати страховий захист необхідно надати тільки заповнену заяву з переліком і фотографіями майна.

Дізнатися детальніше про послуги, страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» і нові програми страхування, можна на корпоративному сайті компанії за адресою www.garant-auto.com.ua ,або відвідавши сторінку-візитку в соціальній мережі http://www.facebook.com/garantauto.ua .

УСК «ГАРАНТ-АВТО» є одним з провідних гравців ринку страхових послуг в Україні. Компанія буда заснована в Києві в 1992 році і на сьогодні надає послуги страхування для юридичних та фізичних осіб. Загальна сума відшкодувань, що були виплачені ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» протягом 2011 року склала понад 150 537 тыс. грн. Щодня компанія виплачує приблизно 580 тис.грн., або близько 2,5 - 3 млн. грн. щотижня.

ПАТ «УСК «ГАРАНТ-АВТО» займає провідні позиції в автомобільному страхуванні КАСКО та ОСЦПВ, займаючи одну з провідних позицій за числом отриманих платежів та виплачених відшкодувань. На сьогодні, автомобільне страхування займає значну долю страхового портфелю компанії «ГАРАНТ-АВТО». Також активно розвиваються і інші види страхування, зокрема добровільне медичне страхування, страхування будівельно-монтажних ризиків і т.ін.