06.07.2012

Експрес Кредит без відсотків для Forza, VIDA, Lanos, Sens і Lanos пікап

У системі "Експрес Кредит" триває сезон кращих пропозицій на ринку автокредитування. Завдяки активній співпраці з провідними банками країни наша система завжди готова запропонувати своїм клієнтам більше ніж вони очікують. І це стосується не лише цікавих та вигідних умов кредитування, але й високої якості обслуговування.

Пристебнутись міцніше і натиснути на газ свого новенького авто Ви зможете вже сьогодні, якщо скористаєтеся новою кредитною пропозицією від банку-партнера нашої системи ПАТ  "Ідея Банк". Це акційна програма, яке розроблена спеціально для усього модельного ряду автомобілів ЗАЗ 2011 і 2012 року випуску (Sens, Lanos, Forza, Vida, Lanos пікап).

Головна перевага автокредиту від ПАТ "Ідея Банк" в тому, що перші 12 місяців Вам не потрібно сплачувати відсотки, оскільки вони не нараховуються увесь цей період. Ви погашаєте лише тіло кредиту.  Завдяки цьому позичальник значно знижує витрати на сплату відсотків. Тільки з 13 місяця Вам буде нараховуватися 22,9% річних в гривні.

Оформити кредит можна строком до 7 років, а мінімальний аванс становить лише 10% від вартості автомобіля. Якщо ви бажаєте отримати кредит терміном до 36 місяців, тоді аванс повинен становити 30% від вартості автомобіля.  Важливо відмітити відсутність щомісячних комісій та низьку одноразову комісію, яка складає всього лише 3%.

Переконається в доступності автокредиту від ПАТ "Ідея Банк" можна з допомогою Експрес Калькулятора. Разом з ним Ви зможете швидко розрахувати попередні кредитні платежі, вказавши лише марку і модель автомобіля. А швидко оформити вибраний кредит можна у будь-якому автосалоні УкрАВТО, де наші фахівці нададуть професійну консультацію і відповіді на усі питання, що Вас цікавлять.

За детальнішою інформацією звертайтеся за номером телефону гарячої лінії 0 800 502 310. Ознайомитися з цінами та комплектаціями автомобілів ЗАЗ можна на сайті www.zaz.ua

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з врегулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) – структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На даний момент в системі представлено близько 25-ти пропозицій від 17-ти банків-партнерів.

Контактний телефон: 0 800 502 310.