12.07.2012

ЗАЗ переїжджає на новий сайт! Тепер його ім'я www.zaz.ua

У 2012 році ЗАЗ взяв курс на виведення українського бренду на новий європейський рівень. Підтвердження тому - впровадження нових корпоративних стандартів, елементів корпоративної ідентифікації бренду, а також цілого ряду нововведень, які покликані працювати на благо і на благо клієнтів, забезпечуючи максимальний комфорт: від вибору автомобіля - до післяпродажного обслуговування в офіційній сервісній мережі.

Так, зовсім недавно відбулося відкриття нового концептуального дилерського центру «Галичина-Авто», а наступним кроком - створення абсолютно нового сайту ЗАЗ- інформаційного ресурсу, який несе в собі максимально повну та актуальну інформацію про життя бренду, перелік моделей і модифікацій, їх характеристики і багато інших «кориснистей» для клієнта.

В результаті довгострокової співпраці клієнтів, фахівців бренду і веб-програмістів створено абсолютно новий сайт.

Відтепер клієнту достатньо ввести нескладну адресу zaz.ua, щоб отримати актуальну інформацію про акції, новини бренду, детально ознайомитися з усім модельним рядом ЗАЗ і технічними характеристиками автомобілів, переліком комплектацій і цінами, а також замовити автомобіль не виходячи з дому.

Крім того, в розділі «Підібрати кредитну програму» Ви можете дізнатися найбільш вигідні кредитні умови саме для Вас. Що потрібно - лише задати ключові параметри. Результати розрахунку Ви отримаєте у вигляді таблиці (з усіма нюансами), в якій можна порівняти кілька варіантів кредитних пропозицій і скористатися найбільш вигідною для Вас.

Що важливо, адреси та контакти дилерських підприємств суміщені з картою Google Maps. При цьому система самостійно видає найближчий до Вашого місцезнаходженням автосалон! На сайті можна ознайомитися з усіма етапами виробництва автомобілів на Запорізькому автомобілебудівному заводі.

ЗАЗ високо цінує думку і побажання своїх клієнтів. Саме тому на сайті запроваджено розділ «Зворотній зв'язок», де клієнт може задати питання та отримати в найкоротші терміни компетентну відповідь фахівця. Крім того, вести діалог із клієнтами стало можливо завдяки соціальним мережам - Facebook і Вконтакте.

Останні дані досліджень говорять про те, що покупці наших автомобілів шукають інформацію, вивчають споживчі властивості через Internet. Впевнені: впровадження єдиного сайту бренду ЗАЗ дозволить полегшити пошук потрібної інформації - створити максимально комфортні умови для наших клієнтів щодо вибору моделі, модифікації кольору, а також найближчого дилера - вибрати свій «Автомобіль для життя. Автомобіль ЗАЗ! »

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Відділу реклами та зв'язків із громадськістю Філії «АвтоЗАЗ-сервіс»:

тел.: 0 (44) 201-33-03, 0 (95) 262-53-03

e-mail: pr@ukravtozaz.com