19.07.2012

Корпорація УкрАВТО представила мережу кузовних центрів.

18 липня в підтримку рекламної кампанії «Кузовні Центри УкрАВТО» відбувся масштабний прес-тур, участь в якому взяло більше 30 журналістів з провідних автомобільних і ділових ЗМІ. В рамках заходу Корпорація УкрАВТО представила мережу кращих київських центрів відновлювального ремонту.

7591
Сервісна мережа Корпорації УкрАВТО - головного постачальника сервісних послуг в Україні - нараховує понад 40 центрів відновлювального ремонту по всій країні. У Києві Корпорація УкрАВТО пропонує увазі споживачів шість потужних центрів відновлювального ремонту: Автоцентр Голосіївський, Автомобільний Дім Україна, Атлант, Універсал-АВТО, Автоцентр на Московському і Тойота Центр Київ Автосаміт. Всі ці підприємства володіють багаторічним досвідом роботи в сфері автосервісу, здійснюють послуги високої якості, обслуговують широку лінійку марок автомобілів і пропонують вигідну цінову політику. Крім цього, всі кузовні центри обладнані новітніми технологіями та розміщені в найбільш зручних для відвідувачів районах столиці.

7731
«Сьогодні однією з найбільш пріоритетних завдань є розвиток і модернізація мережі відновлювальних центрів УкрАВТО не тільки в Києві, а й в регіонах. Згідно зі статистикою підприємств УкрАВТО, в 2011 році з відновлювального ремонту було відремонтовано 38 776 автомобілів, з яких основна частка - 20791 авто - належить Києву та Київській області. - Розповідає Олександр Чаленко, начальник департаменту сервісу Корпорації УкрАВТО.

Розглядаючи структуру брендів, які обслуговуються в сервісній мережі УкрАВТО, варто зазначити, що в Києві за кількістю замовлення-нарядів відновлювального ремонту лідирують марки Мерседес-Бенц - 23%, Тойота, Лексус - 17% і Шевроле - 33%. Частка відновлювального ремонту інших автомобільних брендів, зокрема КІА, Рено і Ніссан, коливається від 8% до 10%. Навпаки, в регіонах ситуація помітно відрізняється: перше місце поділяють бренди ЗАЗ і Шевроле - 36%, а на другій і третій позиції за кількістю замовлення-нарядів знаходяться Чері - 18% і ВАЗ - 15%.

В сервісній мережі УкрАВТО середня тривалість відновлювального ремонту одного автомобіля становить тиждень.
«Ми постійно удосконалюємо якість наших послуг, намагаємося робити сервіс більш доступним для клієнтів. Спільно з фінансовими партнерами ми впроваджуємо нові системи кредитування сервісу, зокрема відновлювального ремонту, що дозволяють клієнту оперативно ремонтувати автомобіль в розстрочку. - коментує Олександр Федоров, Заступник Голови Правління Корпорації УкрАВТО з сервісу та запчастин.

8189
Так, наприклад, партнер Корпорації УкрАВТО компанія «Експрес Кредит» спільно з Банком «Російський Стандарт» успішно реалізували в сервісній мережі УкрАВТО оновлену кредитну програму «Сервіс в кредит», яка дозволяє всім автовласникам ремонтувати та обслуговувати свій автомобіль незалежно від наявності повної суми необхідних коштів . Програма пропонує дуже вигідні умови: сплативши лише 10% від вартості послуг, клієнт може оформити кредит терміном до 4 місяців з максимально низькою процентною ставкою 0,01% без будь-яких разових і щомісячних комісій. Крім привабливих умов кредитування, компанія розробила максимально комфортні умови оформлення кредиту, який можна отримати на будь-сервісній станції без довідки про доходи і протягом години.

Думаючи в першу чергу про потреби клієнтів, спільно з компанією «Експрес Страхування» Корпорація УкрАВТО також спростила і процедуру оформлення страхових випадків, яка дозволяє оформити всі необхідні документи прямо на авторизованій сервісній станції.
Згідно зі статистичними даними УкрАВТО, в 2011 році 62,2% заказ-нарядів з відновлювального ремонту були оплачені за рахунок страхових платежів.

«Завдяки широкому регіональному присутності СТО мережі УкрАВТО клієнт може отримати якісну страхову підтримку в будь-якому регіоні країни. Важливо, що спрощення процедури оформлення документів дозволяє скоротити терміни страхової виплати. Таким чином, наша компанія може гарантувати «експрес виплату» протягом 10 робочих днів, якщо сума відшкодування менше 10 000 грн. і немає другого учасника. - коментує Олександр Скрипник, директор ТОВ «Експрес Страхування».

В ході заходу журналісти відвідали центр комерційної техніки Атлант, найбільший за площею Автоцентр Голосіївський, а також познайомилися з перевагами кузовного ремонту на підприємствах Універсал-АВТО і Автоцентру на Московському.

8057

На сьогоднішній день АТП «Атлант» є найбільшим центром з продажу та сервісного обслуговування комерційних і вантажних автомобілів Mercedes-Benz у Східній Європі (загальна площа центру становить 8 га, загальна площа приміщень - 4800 кв. М). У сфері сервісного обслуговування центр «Атлант» пропонує всі види робіт з технічного обслуговування комерційних автомобілів і Mercedes-Benz і автобусів EvoBus, а так само обслуговування причепів і напівпричепів. Великі виробничі потужності та наявність власного складу запасних частин забезпечує центру «Атлант» безперервну роботу.

Автомобільний центр ГОЛОСІЇВСЬКИЙ є сертифікованим центром кузовного ремонту за таким маркам, як Nissan, Renault, Chevrolet і ЗАЗ. Це один з найбільших сервісних центрів України, площа тільки кузовного відділу складає 3200м.кв. Роботи виконуються на найсучаснішому обладнанні з використанням якісних матеріалів провідних світових виробників. Високий професіоналізм майстрів і механіків дозволяє зробити ремонт будь-якої складності в найкоротші терміни. Завдяки багаторічній роботі з провідними страховими компаніями України програма врегулювання збитків працює чітко і швидко. Щорічно близько 3000 автовласників довіряють кузовний ремонт саме Автомобільному центру Голосіївський, так як тільки тут при помірних цінах завжди висока якість ремонту і гарантія на виконані роботи.

Центр відновного ремонту «Універсал-Авто» - не має аналогів в Україні. Загальна площа ділянки становить 1860 м ², пропускна спроможність - понад 250 автомобілів на місяць. Майстри сервісного центру «Універсал-Авто» виконують діагностичні та ремонтні роботи будь-якої складності. Надається гарантія на виконані послуги. Якщо з автомобілем клієнта трапилася неприємність в дорозі, до ваших послуг евакуатор компанії, який доставить автомобіль до сервісного центру. Фахівці підприємства регулярно проходять навчання та отримують як хорошу теоретичну підготовку, так і практичні навички у кваліфікованих тренерів навчального центру.

Автоцентр на Московському в 2008 році відкрив новий центр кузовного ремонту автомобілів, який оснащений всім необхідним сучасним обладнанням. Висока кваліфікація майстрів ділянки дозволяє провести відновлення автомобіля будь-якого рівня складності. Ділянка відновлювального ремонту Автоцентру на Московському здатний зробити якісний ремонт автомобілів будь-яких марок. Крім основних брендів обслуговуються СТО: Mercedes-Benz, Jeep, Dodge, Chrysler, Opel, Chevrolet, Daewoo, ЗАЗ, Chery проводиться ремонт BMW, Porsche, Volvo, Ford, Mitsubishi і Toyota.

З метою вдосконалення сервісних послуг Корпорація УкрАВТО постійно здійснює моніторинг діяльності всіх ділянок відновлювального ремонту в сервісній мережі по Україні, контролює терміни та якість виконання робіт, стежить за дотриманням технологій і корпоративних стандартів, приймає звернення клієнтів і оперативно на них реагує.

Довідка:

Корпорація УкрАВТО володіє найбільш розгалуженою в Україні сервісною мережею - понад 200 станцій технічного обслуговування, розташованих у всіх регіонах країни. Серед них - фірмові станції, що спеціалізуються на обслуговуванні автомобілів окремих брендів, та універсальні сервіси. Сервісні центри УкрАвто оснащені новітнім технологічним обладнанням, спеціалісти сервісу - справжні професіонали з багаторічним досвідом роботи. Більше мільйона клієнтів УкрАВТО задоволені рівнем нашого сервісного обслуговування.