31.01.2011

Остання, «Золота Славута» виставлена на аукціон

3 лютого стартує Аукціон з продажу останнього, колекційного примірника ЗАЗ-1103 «Славута». Дистриб'юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс», яка входить до складу Автомобільної Корпорації «УкрАВТО», проводить Аукціон з продажу останнього «Золотого» представника лінійки «Таврія», який символізує не тільки значний період у розвитку Запорізького автомобілебудівного заводу, але й цілу епоху в автомобілебудівній промисловості України.
Багато хто пам'ятає, як у березні 1999 року на ЗАТ «ЗАЗ» (тоді СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ») розпочалося серійне виробництво нової моделі автомобіля ЗАЗ-1103 «Славута» у кузові «ліфтбек», яка була завершальною в модельному ряді автомобілів «Таврія» .
Дещо раніше Мінавтопромом СРСР був випущений перший і останній радянський рекламний ролик, який завоював у Каннах «Бронзового лева» у номінації «Торгова реклама». Розрахований він був на західний ринок, економічність моделі підкреслили тонким сюжетом: водій заправляв «Таврію» зі своєї запальнички.
Популярність автомобіля зростала з кожним роком, а 2004 став піком виробництва, тоді на внутрішній ринок і на експорт виробили майже 30 000 ЗАЗ-1103 «Славута». Не дивиною для даного авто були не просто шана і повага, але й перемоги. Так, у лютому 2009 року цей економічний сімейний автомобіль був визнаний переможцем у «Національному Авторейтингу-2009» як модель малого класу, за якою було зафіксовано найбільшу кількість реєстрацій за рік.

Більше 140 000 представників моделі ЗАЗ-1103 «Славута» випустило однойменне підприємство за 12 років серійного виробництва. З них 130 000 були реалізовані українським споживачам офіційним дистриб'ютором «АвтоЗАЗ-сервіс».
Зараз як у цінителів-колекціонерів, так і у кожного з нас, є можливість стати володарем останньої «Золотої Славути». Online-аукціон стартує 3 лютого на www.autoconsulting.ua / auction і завершується 10-го о 14-00 за київським часом. Із правилами торгів можна ознайомитися на офіційній сторінці аукціону, участь у якому абсолютно безкоштовна, для цього потрібно просто зареєструватися на інтернет-сторінці.
Переможець аукціону отримає ексклюзивну можливість стати власником останнього авто ЗАЗ-1103 «Славута». Крім того, щасливому володареві нового автомобіля-історії вручать дисконтну картку «CarMan @ CarWoman» від Автомобільної Корпорації «УкрАВТО» з максимальною знижкою на сервісне обслуговування та запчастини. До речі, такі ж подарунки чекають і на п'ятірку фіналістів торгів. Щодо самого власника останнього екземпляра легендарної ЗАЗ-1103 «Славута», йому представиться можливість поїздки на ЗАТ «ЗАЗ», де протягом 12 років руками вітчизняних фахівців вироблявся один з найпопулярніших автомобілів на українському ринку.

За ходом аукціону можна стежити на www.autoconsulting.ua / auction
У Twitter за кодом: # zaz_last або Вконтакте і Facebook: група zaz_last
Для більш докладної інформації про бренд ZAZ і модельному ряді, заходьте на офіційний сайт http://www.lanos-ua.com/ або звертайтеся до продавців-консультантів салонів. Телефон «гарячої» лінії: 0800500233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по всій території України безкоштовні).